Brita – Filtrerer og optimerer

Siden 1960’erne har Brita gjort det muligt at filtrere dit vand – let og enkelt. På den måde kan du være sikker på, at du kun får den rene vand når du skal have et glas vand eller brygge kaffe.

Hvem er Brita?

I 1960’erne får Heinz Hankammer en idé og starter firmaet Brita. Firmaet opkalder han efter sin datter, og tanken er at han vil optimere postevand. Heinz havde opdaget at det filtrede vand ikke bare så anderledes ud – det smagte også bedre. Mest tydeligt var det når han varmede vandet, hvor det var tydeligt at se belægninger i beholderen, når han brugte ufiltreret vand.

I 1970 lancerede han den første vandfilterkande og hvad der startede som en opfindelse i Hankammers egen have, blev senere til et stort internationalt firma.

Hvad kan Brita?

Har du nogensinde tænkt på, hvor mange skadelige stoffer som findes i det vand vi drikker til dagligt? Med Britas filtre bliver vandet renset fuldstændig for skadelige stoffer og kalk. Det er ikke bare godt for din sundhed, men også for din kaffemaskine og elkedel. Det forlænger nemlig levetiden på din elektronik, at der kommer mindre skadelige belægninger. På den måde er du sikker på at du altid får vand, som brygger ved rigtige temperatur, og at din maskine ikke skal bruge mere strøm for at brygge.

Hvem skal vælge Brita?

Du skal være Brita, hvis du er interesseret i at de vand er rent og sundt. Derudover kan det anbefales at bruge et Britafilter til kaffebrygning, hvis man er kaffenyder ud over det sædvanlige. Det filtrede vand giver nemlig den optimale smag.

Kan jeg bruge Brita?

Du kan bruge Brita Filtret til Tassimo-maskiner. Flere Tassimomaskiner er kompatible med Brita filtre, og har derfor en lille indsats til filteret i vandtanken. Er du I tvivl om din Tassimomaskine kan bruge Brita Filtre, kan du kigge i din brugsanvisning.

Derudover kan du bruge Britafiltre sammen med Brita kander. Brita kander passer perfekt i køleskabsdøren, er nemme at rengøre og kan selv fortælle, hvornår det er tid til at skifte filteret.

Besøg Britta