Caffenu – Din maskine bli’r som ny
19. aug. 2019

Caffenu – Din maskine bli’r som ny

Caffenu sørger for at din maskine bliver helt som da den var ny. Siden 2010 har Caffenu produceret diverse rensekapsler til kapselmaskiner.

Hvem er Caffenu?

Caffenu er en Sydafrikansk virksomhed som blev startet af Rowan Isaacman. Rowan er teknisk uddannet og var før Caffenu med til at starte en af de første virksomheder, som producerede kompatible Nespresso® kapsler. Det var under arbejdet med de kompatible kapsler, at han opdagede at selve brygkammeret på Nespressomaskinerne ofte blev meget beskidt, efterhånden som maskinen blev brugt – og han synes heller ikke kaffen smagte, som da den var ny.

Det gav Rowan en idé, og han gik straks i gang med at lave en kapsel som kunne rengøre maskinen. Løsningen blev de orange kapsler, som du i dag kan købe til flere kapselsystemer.

Hvad kan Caffenu?

Alle vil nok kunne nikke genkendende til at man ofte vasker filterholderen til kaffemaskinen, kaffekanden og sin kaffekop. Men hvad med din kaffemaskine? Selvom man overholder den regelmæssige afkalkning, som manualen foreskriver, så opbygger der sig snavs og bakterier inde i brygkammeret på kapselmaskinen. Hvis du har en kapselmaskine, hvor du kan kigge ind i brygkammeret, vil du nok kunne se at der er en belægning af snavs. Med kapslerne fra Caffenu kan du sørge for at maskinen bliver helt ren indvendig. Kapslerne indeholder en blanding af vaskemidler, som rengør maskinen, så alle de snavsede overflader står som nyt. Det vil du kunne smage med det samme!

Hvem skal vælge Caffenu?

Du skal vælge Caffenu, hvis du vil have den bedste oplevelse, hver gang du brygger en kapsel. Kapslerne er nemme at bruge, og findes til de fleste maskiner. Du skal vælge Caffenu, hvis du vil forkæle din maskine, lige så meget som den forkæler dig.

Kan jeg bruge Caffenu?

Du kan bruge Caffenu til et stort udvalg af kapselsystem. Caffenu til Nespresso er den første variant, som Caffenu lancerede. Kapslerne ligner en helt normal Nespresso kapsel, men er lavet af orange plast.

Caffenu Rensekapsler til Caffitaly sørger for at din maskine igen kan lave kaffe, præcis som da den var ny.

Hvis din Lavazza A Modo Mio kaffe er begyndt at smager anderledes, så skal du prøve at rengøre maskinen med Caffenu til A Modo Mio.

 

Besøg Caffenu