David Rio - Moderne chai og teklassikere
30. sep. 2019

David Rio - Moderne chai og teklassikere

David Rio er en tevirksomhed fra San Fransisco på den amerikanske vestkyst. Virksomheden har siden 1996 produceret en serie af populære tevarianter.

Hvem er David Rio?

David Rio startede da Rio Miura og David Scott Lowe i 1996 begyndte at sælge et udvalg af te og kaffespecialiteter til Rio Miuras hjemland Japan. Deres første chai varianter hed Elephant Vanilla og var egentlig lavet til at eksportere til netop Japan. Men varianten blev lynhurtigt populært i hjemlandet og efterspørgslen fra forbrugere og butikker blev så stor, at Elephant Vanilla hurtigt blev tilgængeligt i butikker i hele USA. Det inspirerede David og Rio til at lancere Tiger Spice Chai, som siden er blevet David Rios signatur te. Siden da har David Rio lanceret flere varianter, som alle er en del af ”Endangered Species Lines”, som afspejler David Rios engagement indenfor dyrevelfærd.

I dag fås David Rios produkter i butikker, restauranter og caféer over hele kloden.

Hvad kan David Rio?

David Rio er verdenskendte for deres kvalitets chai te. David Rio har sat standarden for, hvad der kan forventes af den krydrede tevarianter, som anses som en af de bedste alternativer til de velkendte kaffespecialiteter. Oplevelsen er altid suveræn, og kræver ikke at du selv anskaffer dig diverse specialudstyr og besidder en stor knowhow indenfor tebrygning

Hvem skal vælge David Rio?

Du skal vælge David Rio, hvis du søger chaite i særklasse. David Rios linje af chaite sælges i flere fine caféer og restauranter fordi at kvaliteten ganske simpelt ikke kan overgås. Når du vælger David Rio te får du derfor caféoplevelsen derhjemme.

Kan jeg bruge David Rio?

For at gøre brug af David Rio chai, skal du blot tilsætte varmt vand, mælk eller anden mælkesubstitut. Hvis du ønsker inspiration, findes der både på emballagen og på David Rios webshop flere forskellige spændene opskrifter og variantioner.

 

Besøg David Rio