Gran Caffé Garibaldi – Italiensk luksus i hver eneste kop
10. sep. 2018

Gran Caffé Garibaldi – Italiensk luksus i hver eneste kop

Gran Caffé Garibaldi er en italiensk kaffeproducent med lang kaffetradition. Gran Café Garibaldi har lavet kaffe siden 1920’erne og har med sine mange års erfaring skabt helt unikke kaffeoplevelser. Når du vælger kaffe fra Gran Caffé Garibaldi får du kaffe som ved de bedste fortovscaféer i Italien.

Hvem er Gran Caffé Garibaldi?

Gran Caffé Garibaldi er opkaldt efter den italienske folkehelt Giuseppe Garibaldi. Da den første butik åbnede i 1920’er var det med ønsket om at levere den bedste kaffe til lokalbefolkningen. Efterhånden som virksomhedens ry for fantastisk kaffe spredtes, blev efterspørgslen så stor, at man efterhånden kunne få kaffen i flere byer, ligesom flere restauranter, hoteller og andre virksomheder ønskede at servere Gran Caffé Garibaldi for sine kunder. I dag er Gran Caffé Garibaldi tilgængeligt i store dele af verden, som en del af den store italienske kaffekoncern Gruppo Gimoka.

Hvad kan Gran Caffé Garibaldi?

Når du vælger kaffe fra Gran Caffé Garibaldi, får du kaffe som er lavet efter italienske kaffetraditioner. Den italienske kaffetradition har hundredvis af år på bagen, og det er fra Italien vi får mange af de specialiteter vi kender i dag, såsom espresso, ristretto og cappuccino. Italiensk kaffetradition handler om kærlighed, og det kan smages.

Hvem skal vælge Gran Caffé Garibaldi?

Du skal vælge Gran Caffé Garibaldi, hvis du elsker kaffe med fylde, volumen og aroma. Du får kaffe af høj kvalitet, fuld af autentisk italiensk velsmag. Priserne er lavere end ved mange andre gourmetmærker, men lad dig endelig ikke snyde - Gran Caffé Garibaldi kan blive din nye favorit.

Kan jeg bruge Gran Caffé Garibaldi?

Du kan få kaffe fra Gran Caffé Garibaldi til flere maskiner og behov. Med Gran Café Garibaldi til Nespresso får du et bredt udvalg af delikate kaffeoplevelser. Kapslerne varierer i intensitet og smag, så alle kan finde en favorit. Kapslerne er produceret i plast, men virker perfekt med Nespressomaskiner.

Køb Gran Caffé Garibaldi til din Lavazza A Modo Mio maskine og få ægte italienske kaffeoplevelser til din italienske kaffemaskine. Vores varianter er yderst populære som et velsmagende alternativ, til de originale Lavazza-kapsler.

Ønsker du at male dine kaffebønner selv, kan du vælge Gran Caffé Garibaldi kaffebønner. Så får du den optimale smagsoplevelse, da aromaen først frigives når du friskmaler bønnerne. Gran Caffé Garibaldi fås i varianter som passer perfekt til stempelkande, filterkaffe eller til espressomaskiner.

 

Besøg Gran Caffé Garibaldi