Gevalia – Kaffen til uventede gæster
16. maj 2019

Gevalia – Kaffen til uventede gæster

Gevalia har i mange år været blandt de markedsførende kaffeproducenter i Skandinavien. Gevalia, har siden sin start i 1853, fået en stadig større loyal fanskare som dagligt drikker koppevis af den kendte Gevaliakaffe.

Hvem er Gevalia?

Gevalia startede i den lille svenske by Gävle, som dengang i 1853 blot havde 9500 indbyggere. Byens rolle som en af de store havnekøbsstader gjorde at byen havde mange forskellige handelsvirksomheder, som alle handlede med forskellige varer såsom fødevarer og nydelsesmidler. Kaffesalg blev først en del af virksomhedens produkter i 1913, da man købte sit eget kafferisteri. Kort herefter lanceredes Gevalia som kaffemærke og den kendte røde kaffepose blev taget i brug. Med tiden oprettede Gevalia forskningslaboratorier og flere større kafferisterier, for at have bedre kontrol med kvaliteten og videreudvikling af behandlingen, og ikke mindst opbevaringen. I dag fås Gevalia ikke kun i Skandinavien, ligesom varianterne er blevet flere og flere.

Hvad kan Gevalia?

Gevalia er kaffe fremstillet på traditionel vis, med høj kvalitet og den velkendte smag af frisk og afbalanceret kaffe. Gevalias ekspertise er især fokuseret på de nordeuropæiske smagsløg, hvor de foretrækker en lidt mere syrlig og sødmefuld kop kaffe, end de gør sydpå. Når kaffebønnerne ankommer til Gevalia, testsmages en mindre mængde af kaffebønnerne før at resten ristes. Disse prøvesmagere og øvrige kvalitetskontrollanter er din garanti for at Gevalias kaffe altid er perfekt.

Hvem skal vælge Gevalia?

Gevalia er den perfekte kaffe til hele døgnet, så du kan benytte dig af Gevalia når du står op, og Gevalia som aftenkaffe. Du kan også roligt byde dine gæster på en kop Gevalia, for som sloganet i flere af Gevalias reklamekampagner siger – Så er Gevalia kaffen man byder uventede gæster.

Kan jeg bruge Gevalia?

Gevalia kaffekapsler til Nespresso er kompatible kaffekapsler af høj kvalitet. De er billigere end originale Nespressokapsler, og så er de fulde af den gode smag du kender fra Gevalia.

Hvis du nyder det simple ved at benytte din Tassimomaskine, men savner den gode smag af Gevaliakaffe, findes der en lang række varianter af Gevalia til Tassimo. Ikke alene kan du få den originale smag, du kan også vælge flere specialiteter.

Den klassiske filterkaffe findes også med Gevalia til Senseo. Med simple kaffepuder, kan du lynhurtigt tilberede en enkelt frisk og velsmagende kop Gevaliakaffe lige som du kender den.

Besøg Gevalia