Gimoka – Ægte italienske smagsoplevelser
3. sep. 2018

Gimoka – Ægte italienske smagsoplevelser

Fra hjertet af den italienske kaffetradition kommer Gimoka. I stærkt samarbejde mellem tradition og teknologi har Gimoka udviklet stor erfaring i industrien for varme drikke, og tilbyder nu en bred vifte af produkter.

Historie

I Lecco på bredden af Comosøen startede Gimoka som et mindre familieforetagende, der ristede og blandede kaffe til handlende. Sidenhen skiftede Gimoka i en årrække fokus til at levere til caféer, resturanter og lignende. Efterhånden som virksomheden voksede kom der også efterspørgsel fra det private marked, og siden den spæde start på søbredden er virksomheden nu vokset til et stort imperie, som ikke bare laver kaffe under navnet Gimoka, men også ejer flere datterselskaber.

Med Gimoka får du produkter med et utal af certifikater, som altid er under udvikling og videreudvikling og som altid er under strenge kvalitetetstests. Det er ægte italiensk kvalitet, som leveres trygt og godt, hjem i din stue. Råvarerne bliver dyrket i nært samarbejde med Gimoka, og kommer kun fra de bedste producenter.

Produkter

Gimoka til Nespresso – Til din Nespressomaskine kan du få ægte italiensk kaffe i høj kvalitet fra Gimoka. I kasplerne leveres diverse italienske kaffedelikatesser, så du kan få caféoplevelsen hjemme i stuen.

Gimoka til Dolce Gusto – Gimoka leverer kvalitet til din Dolce Gusto maskine, ikke bare som kaffe, men også som the.

Gimoka til Senseo – Søger du alternativer til din Senseomaskine, har Gimoka også kvalitetskaffe til din maskine direkte fra Italien. Kaffen fås i flere styrker, så du kan finde lige din favorit.

Gimoka til Caffitaly – Gimoka laver deres skønne kaffe, til de populære kapselmaskiner fra Caffitaly. Så du kan få den perfekte kop kaffe på din maskine, let og delitkat. Og så kan kapslerne faktisk også bruges i de såkaldte K-Fee maskiner.

Gimoka til Lavazza A Modo Mio – Til den italienske maskine kan du naturligvis også få din foretrukne italienske kaffe.

Gimoka til E.S.E. – E.S.E. Pods gør det nemt for dig at lave en perfekt kop espresso på din maskine, og nu tilbyder vi sammen med Gimoka at du kan lave det med kvaliten i top.

Gimoka til Kaffebønner – Ønsker du kaffen i sin reneste form, f.eks. til din espressomaskine, filtermaskine eller stempelkanne, så fås Gimokas kaffe også som kaffebønner. Så kan du selv male din kaffe og få den helt perfekte kop kaffe, lige som dú ønsker den.

Du kan læse mere om Gimoka her: www.gimoka.it