Gimoka – Ægte italienske smagsoplevelser

Fra hjertet af den italienske kaffetradition kommer Gimoka. I stærkt samarbejde mellem tradition og teknologi har Gimoka udviklet stor erfaring i industrien for varme drikke, og tilbyder nu en bred vifte af produkter.

Hvem er Gimoka?

Gimoka startede som et mindre familieforetagende ved bredden af Comosøen i den italienske by Lecco. Her ristede og blandede de kaffe til de lokale handlende. Kundegruppen voksede hurtigt og efterspørgslen på Gimokas kaffe nåede efterhånden ud til andre egne i Italien. Gimoka valgte derfor at lukke sin egen butik, og i stedet levere til caféer, restauranter og specialbutikker over hele landet – for på den måde at nå ud til flere kunder. Efterhånden blev efterspørgslen på Gimokas produkter så stor, at man begyndte at levere sine kaffeprodukter til supermarkeder og andre butikker, så private kunder nemmere kunne få den kaffe de, havde stiftet bekendtskab med fra caféerne og specialbutikkerne. I dag er Gimoka er stort kaffeimperie som producerer kaffe i både eget og andre navne som leveres til hele verden.

Hvad kan Gimoka?

Gimoka laver kaffe efter italienske kaffetraditioner. Kaffen er altid af høj kvalitet, da Gimoka har stor fokus på alle led i produktionen. Gimokas produkter og produktion sker med en lang række af certifikationer, uddannelse og forskning, så de altid kan levere de bedste produkter til kunderne. Gimokas producerer produkter til flere forskellige systemer og forskellige typer. Prisen er som ofte lavere end tilsvarende produkter fra andre produkter af samme kvalitet. Gimoka kan levere produkter af høj kvalitet, til lav pris, fordi de har optimeret samtlige led i deres processer og fordi de en meget stor virksomhed.

Hvem skal vælge Gimoka?

Du skal vælge Gimoka, hvis du er glad for kvalitetskaffe. Gimokas kaffetraditioner kan smages i det færdige produkt, hvor en hver kop vil smage som på en italiensk fortovscafé. Prisen er ofte lavere, så du kan spare penge, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Gimoka leverer produkter til mange systemer, så de fleste vil kunne finde et Gimokaprodukt, som kan blive deres nye favorit.

Kan jeg bruge Gimoka?

Du kan benytte Gimoka til Nespresso. Til din Nespressomaskine findes en række forskellige kompatible kaffekapsler, som du kan få til lavere pris end de originale. Kaffen er af høj kvalitet, og kommer i plastikkapsler.

Søger du alternativer til din Dolce Gustomaskine findes der flere varianter af Gimoka til Dolce Gusto med alternativer, som alle smager skønt og er af høj kvalitet.

Lavazza A Modo Mio er en italiensk kaffemaskine. Derfor er det helt naturligvis at man kan få ægte italienske kaffe fra Gimoka til Lavazza A Modo Mio. Kaffen er af høj kvalitet, og leverer kaffe af cafékvalitet i dit køkken.

Søger du ægte italiensk kaffe til din E.S.E. espressomaskine, skal du vælge Gimoka E.S.E Pods. Du får en friskbrygget kop espresso, som du nemt kan tilberede.

Hvis du ønsker kaffe i sin reneste form, skal du naturligvis selv male dine bønner. Så frigives smagen og aromaen først når du maler kaffen, og du får en helt autentisk oplevelse af kaffen. Gimoka Kaffebønner er italiensk kvalitet, til lav pris.

Besøg Gimoka