illy - Kunsten at lave kaffe
1. maj 2019

illy - Kunsten at lave kaffe

illy er en italiensk kaffeproducent, der kendes verden over for sin kaffe af høj kvalitet. Illys succes blev grundlagt da de udviklede det, som i dag, er grundlaget for de moderne espressomaskiner.

Hvem er Illy?

illy blev grundlagt af Francesco Illy i 1933. Fra starten var, virksomhedens passionen for god kaffe, drivkraften. I 1935 udviklede Illy en maskine kaldet Illetta. Illetta var en maskine til hjemme og café brug, hvor man hurtigt og nemt, kunne lave espressokaffe af høj kvalitet og under det helt rigtige tryk. Denne maskine er stadig grundlaget for de espressomaskiner man finder i hjem og caféer verden over. I slutningen af 1940erne afsluttede Francesco Illys søn, Ernesto, sin doktorgrad i kemi og blev en del af virksomheden. Det var startskuddet illys teknologiske og videnskabelige tilgang til kaffeproduktion og udvikling. Siden er illy kun blevet større, deres viden og teknologi blevet bedre og mere avancerede, og kaffen blevet endnu bedre. I dag er virksomheden ledet af 3. generation – Ernestos søn – Andrea Illy, står i dag for ledelsen og den forsatte passion for kaffe perfektion.

Hvad kan Illy?

Hos illy er kun det bedste godt nok. Derfor er alt illys kaffe ”Monoarabica”. Det betyder at kaffen kun er fra kaffebønnen Arabica, og at kaffen kun er dyrket og høstet i et enkelt område. Det er derfor ikke såkaldte kaffeblends af forskellig kaffe, som kendes fra andre kaffeproducenter. illy har valgt denne løsning, fordi det giver den reneste kaffeoplevelse, smag og aroma.

Hvem skal vælge illy?

Du skal vælge illy, hvis din kaffeglæde er kompromisløs. Når du drikker en kop illy, kan du smage præcis, hvorfor kaffe ikke bare er kaffe. Du skal vælge illy, hvis du vil have det bedste, hver eneste gang du drikker kaffe. Det er kaffe for feinschmeckeren, som vil byde sine gæster på noget ekstra.

Kan jeg bruge illy?

Illy Iperepresso er et kaffesystem udviklet af illy selv. Systemet benytter et avanceret kaffesystem, som på bedste vis, laver en perfekt kop kaffe. Illy til Iperepresso findes i flere varianter, så du kan vælge din favorit.

Hvis du skal bruge E.S.E. Pods er det naturligt at kigge til Illy, som er opfinderne af disse malede og portionsopdelte espressopuder. Vælger du Illy E.S.E. pods er du garanteret kaffeoplevelser af høj kvalitet.

Skal du have den optimale kaffeoplevelser, foretrækker mange med rette kaffebønner. Illy kaffebønner er single-origin og findes i flere varianter.

Skal du have malet kaffe til din espressomaskine, stempelkande eller filterkaffemaskine kan du finde Illy malet kaffe. Kaffen er fuld af aroma og velsmag, og pakket lufttæt i en fin dåse.

Besøg illy