Jacobs – Fra butik til mastodont
19. aug. 2019

Jacobs – Fra butik til mastodont

Jacobs er en del af den store internationale virksomhed Jacobs Douwe Egberts(JDE). Jacobs har siden starten i 1895 udviklet sig til at være Tysklands største kaffebrand, ligesom du kan støde på Jacobs i resten af verden

Hvem er Jacobs?

I en alder af blot 26 år slog Johann Jacobs i 1895 dørene op til sin første købmandsbutik. Butikken, som lå i den tyske by Bremen, specialiserede sig i kaffe, te, kakao, chokolade og småkager. Johann havde været i lære som kaffeproducent hos en af de førende kaffeproducenter i Bremen. Her fik han hurtigt samlet en masse viden, og hans passion og evner indenfor smag blev hurtigt opdaget af hans kollegaer, som hurtigt overlod ansvaret for kafferistningen til Johann. Jacobs kaffe blev hurtigt efterspurgt, og allerede i 1907 åbnede Johann Jacobs sin første fabrik, for at kunne følge med efterspørgslen. Siden indtrådte Johanns nevø Walther ind i virksomheden, og det var hans idé at skifte brand, marketing og skifte til de velkendte gule og sorte farver, som stadig pryder Jacobs produkter.

I dag er Jacobs et af verdens førende kaffemærker, og særligt den velkendte variant Krönung er kendt over det meste af verden, hvor den kendes fra sin exceptionelle kaffesmag.

Hvad kan Jacobs?

Jacobs er exceptionel hverdagskaffe, til dig som søger lidt ekstra når du skal have stillet kaffelysten. Kaffen findes i et utal af varianter, da Jacobs altid prøve at tilfredsstille de nysgerrige kaffeelskere eventyrlyst. Du kan derfor være sikker på, at der også findes en Jacobs som kan blive din favorit. Kvaliteten er altid i centrum hos Jacobs, og du kan derfor være sikker på at hvert eneste parti er prøvesmagt, for at sikre at smagen er som den skal være.

Hvem skal vælge Jacobs?

Du skal vælge Jacobs, hvis du søger en kaffe med ekstra potens og elegance. Jacobs har varianter som er den perfekte morgenkaffe, den perfekte aftenkaffe og den kaffe du skal byde gæsterne på, når der skal imponeres. Der er altid en Jacobs til dig.

Kan jeg bruge Jacobs?

Hvis du søger Jacobs til Nespresso, findes der et fint udvalg af aluminiumskapsler. Kapslerne indeholder den velkendte Jacobs kaffe af høj kvalitet.

Hvis du har en Tassimomaskine, findes der et utal af mulighed for at forkæle dig selv og dine gæster. Udvalget af Jacobs til Tassimo er nemlig stort. Der findes ikke kun kaffe, men også diverse kaffespecialiteter, som er en barista værdig.

Foretrækker du Senseomaskinen findes der også et udvalg, som kan sikre dig den velkendte Jacobs til Senseo. Senseopuderne indeholder den samme kvalitetskaffe du kender, og du kan derfor lynhurtigt få lavet en friskbrygget og delikat kop kaffe.