Kenco – Et kaffe firma
19. aug. 2019

Kenco – Et kaffe firma

Kenco er en engelsk kaffeproducent, som siden 1923 har udmærket sig ved at lave instantkaffe, kaffebønner og malet kaffe af høj kvalitet.

Hvem er Kenco?

Kenco blev grundlagt i 1923 af en sammenslutning af farmere fra Kenya – som også var navnet på butikken i på Vere Street i det centrale London. Herfra solgte man ristede kaffebønner og malet kaffe til lokale – men den største del af butikkens omsætning kom fra postordrer fra hele England. Efterspørgslen blev i løbet af kort tid så stor, at virksomheden ikke længere kunne blive i de små lokaler. Derfor flyttede de butikken til Sloane Street, hvor butikken slog dørene op ved siden af en stor handelsgrossist ved navn John Gardiner. Gardiner havde en stor markedsandel og leverede til butikker, restauranter og til store arrangementer såsom Wimbledon. Det var derfor logisk, at Kencos kaffe blev en del af Gardiners produktportefølje. Efter 2. verdenskrig købte Gardiner Kenco og åbnede flere butikker rundt omkring i byerne omkring London. Samtidig voksede efterspørgslen både pr. postordre og catering. I 1960’erne begyndte cafékulturen at indtage de engelske storbyer, og Kenco var med fra starten. Derved blev Kenco hurtigt et husholdningsholdningsnavn og efterspurgt i supermarkeder over hele England. I dag er Kenco forsat et af Englands mest efterspurgte kaffebrands, ligesom du kan få Kenco over hele kloden.

Hvad kan Kenco?

Med næsten et århundredes erfaring, ved Kenco præcis, hvad kaffedrikkerne vil have. Du kan derfor være sikker på at kvaliteten er i top, og smagen er helt unik for Kenco. Kencos kaffe kommer I dag fra alle de største kaffeproducerende lande – og over 80% fra såkaldte Rainforrest Certified plantager. Det betyder at kaffen er produceret under ordentlige forhold for både natur og arbejdere. Derudover har Kenco igangsat flere tiltag, for at forbedre arbejdsforholdene for de lokale arbejdere i plantagernes nærområder – bl.a. lancerede Kenco et projekt kaldet ”Kaffe mod Bander”, som skal hjælpe unge indbyggere i Honduras med at få et bedre liv og undgå truslen fra bandemiljøet.

Hvem skal vælge Kenco?

Du skal vælge Kenco, hvis du er passioneret kaffedrikker. Alt kaffe fra Kenco er produceret under strenge kvalitetskrav og alle produktioner blive nøje tjekket for at sørge for at alt lever op til Kencoarven. Kenco kalder sine kaffeeksperter fra Cofficionados. Bag navnet gemmer sig uddannede medarbejdere med enorm viden og passion for kaffeudvikling, og som aldrig godtager mindre end det bedste.

Kan jeg bruge Kenco?

Hvis du er Tassimoejer findes der et særligt eksklusivt udvalg af Kenco til Tassimo. Med blot en enkelt kapsel kan din Tassimomaskine med et enkelt tryk, lave en perfekt brygget kop kaffe, præcis som Cofficionadoerne fra Kenco har udtænkt det.

Besøg Kenco.