Lindt - Maître Chocolatier
11. okt. 2019

Lindt - Maître Chocolatier

Lindt er en schweizisk chocolatier, som laver chokolade og andre søde delikatesser. Virksomheden slog første gang dørene op i 1845, og siden blevet en verdenskendt producent af kvalitets chokolade.

Hvem er Lindt?

Historien om Lindt starter i 1836, da David Sprüngli-Schwarz og sønnen Rudolf købte et mindre konditori i Zürich. Herfra solgte de chokolade og andre delikatesser under navnet ”Sprüngli & Son”. Det blev hurtigt en succes og derfor blev efterspørgslen snart stor nok til at man startede sin første fabrik i 1845. Butikken gik senere i arv fra faderen David til sønnerne sine to sønner, hvor at den ene fik butikkerne og den anden søn Rudolf overtog fabrikken. Efterhånden som markedsandelen og efterspørgslen blev større, besluttede Rudolf sig for at udvide forretningen, og opkøbte her blandt andet chokoladefabrikken Lindt i Bern, og overtog hermed navnet som senere er blevet synonym med kvalitet og smag i særklasse.

Siden er virksomheden blot vokset, fra den lille forretning til en stor international virksomhed med fabrikker, afdelinger og brands i flere lande.

Hvad kan Lindt?

Lindt udvikler en bred vifte af chokolade produkter, som kendes for kvalitet og smagsoplevelser i top, og samtidig til en fornuftig pris. Lindt er ikke blot en klassisk chokolade producent, men kalder sig chocolatier – et begreb som vidner om særlig knowhow og passion for chokolade.

Hvem skal vælge Lindt?

Du skal vælge Lindt, hvis du sætter pris på chokolade af høj kvalitet og gode råvarer. Lindts mange chokolader er lavet af eksperter med særlig viden og ekspertise indenfor fremstilling af chokolade, så både smag og konsistens er i top. Alle Lindts produkter bliver løbende testet og tjekket, for at sikre at alle led i kæden fra kakaobønne til chokolade er perfekte. Derfor skal du vælge Lindt, hvis du er kræsen chokoladespiser, som kan smage dybden og aromaen som kun god chokolade kan levere.

Kan jeg bruge lindt?

Lindts produkter kommer i mange former, hvor mange især vil kende dem fra chokolade i plader fra supermarkedshylderne. Chokoladen findes i forskellige udgaver, f.eks. med højere indhold af chokolade eller med tilsat smag, såsom mynthe og chili.

Besøg Lindt