L’Or – Forførende, elegant, kaffe.
10. sep. 2018

L’Or – Forførende, elegant, kaffe.

L’Or er en fransk kaffeproducent, som producerer kaffe af høj kvalitet. Når L’Or laver kaffe er kun det bedste godt nok – helt fra kaffeplante til din kaffekop. L’Or har eksisteret siden 1992 og har fra starten været sat i verden, for at lave fantastisk kaffe. De har igennem årene samlet ekspertise og erfaring, og det kan smages.

Hvem er L’Or?

L’Or slog dørene op i 1992. Med målsætningen om at lave verdens bedste kaffe - og med et navn som oversat betyder guld - har ambitionerne fra starten været store. Kærligheden til kaffen er drivkraften bag L’Ors opblomstring, med fokus på udvikling og forskning i alle led af kaffedyrkning og produktion. L’Or er en del af Jacobs Douwe Egerts (JDE), som er en af verdens største kaffeproducenter, med en bred vifte af kaffebrands under sig.

Hvad kan L’Or?

For L’Or er kaffe ikke bare kaffe – Det handler om nuancer og balancer, som kræver kaffenørderi og ekspertise i helt særlig grad. Kaffe dyrkes på kaffeplantager – og især den populære Arabica-kaffebønne – er svær at dyrke. Den kræver nemlig helt specielle forhold, såsom delvist skygge, den helt rigtige temperatur og luftfugtighed og så kræver befrugtningen af kaffeplantens blomster, at den har de helt rigtige naboplanter. L’Or sørget for at planterne får præcis det de har brug for, for at give de ønskede smage i slutproduktet. Derudover har de udviklet flere forskellige gæringsprocesser og efterbehandlinger af bønnerne, som gør det muligt at styre sødme, syrlighed og aroma.

Hvem skal vælge L’Or?

Du skal vælge L’Or, hvis du elsker kaffe og hvis du kan smage forskel på kaffen fra en tankstation og den velbryggede kaffe fra baristaen på caféen. Det er kaffe for kaffenørden, som ikke bare tager det billigste produkt ned fra hylden i supermarkedet, men bruger tid på at smage sig frem og finde sin favorit. Derfor kan du også finde flere varianter af L’Ors kaffe – det er nemlig detaljen som gør forskellen.

Kan jeg bruge L’Or?

L’Or findes i flere former. Du kan få L’Or til Nespresso, som produceres i aluminiumkapsler, præcis som du kender det fra de originale Nespresso-kapsler. Udvalget til Nespresso er stort, det kan derfor være en god idé at prøve flere varianter, eller eventuelt prøve vores L’Or startpakke.

Er du til den rene kaffeoplevelse, kan du også købe L’Or Kaffebønner. Med L’Ors kaffebønner får du den fulde aroma og smag, da den først frigives når du selv maler bønnerne. L’Ors kaffebønner deler i øvrigt navn og smagsnuancer med mange af Nespressovarianterne. Kender du Nespressovarianterne, kan du derfor med fordel vælge samme variant som kaffebønner.

Besøg L'Or