L’Or – Forførende, elegant, kaffe.
10. sep. 2018 0 kommentarer

L’Or – Forførende, elegant, kaffe.

L’OR er en fransk virksomhed, som skaber unikke kaffeoplevelser. Deres aluminiumskapsler minder om Nespressos originale, men lad dig ikke snyde. L’Or er ikke bare ”kopikapsler”, men sin helt egen.

Historie

I 1992 startede L’Or i Frankrig og er skabt med ambitioner om at tilbyde verdens bedste kaffe. Med fokus på fremstillingen af kaffe, fra bønner til kapsel, har L’Or skabt en unik fortælling og oplevelse, som kan smages i din kaffekop. Siden 2010 har man kunne få L’Or internationalt og i dag fås det i det meste af verden.

L’Or har udviklet et bredt udvalg af kaffe, da de vil dække så mange smage og mennesker som muligt. Om det er til dig selv, familie eller gæster så er der altid en variant til dig.

Produkter

L’Or til Nespresso – Din Nespressomaskine elsker L’Or kapsler, og det vil du også. Kapslerne er lavet i aluminium, og fremstillet indbydende emballage. Kaffen er af højeste kvalitet, og sikrer dig at du altid får en helt perfekt kop kaffe. Styrke og smag er varieret så du får en kop kaffe, præcis som du gerne vil have den.

 

Læs mere om L’Or: www.lorespresso.com