Merrild – Dansk kaffehistorie
30. sep. 2019

Merrild – Dansk kaffehistorie

Merrild er en dansk kaffevirksomhed fra 1960. Merrild er en af de mest populære kaffevarianter i Danmark, og har i årtier været en fast del af mange danskeres dagligdag.

Hvem er Merrild?

Merrild blev startet af købmanden Møller Merrild, som besad en enorm entusiasme for kaffe. Han var dog ikke tilfreds med kaffeudvalget på markedet, og besluttede derfor selv at gøre en forskel. I 1960 købte han sit første kafferisteri. Kafferisteriet blev placeret i kælderen under købmandsbutikken, og herfra blev der løbende testet og tilsmagt for at opnå den perfekte smag og aroma. En af de kaffeblandinger som blev skab var Merrild 103, som stadig nydes i mange hjem i dag.

Efterhånden som de moderne supermarkeder indtog gader og stræder, så Møller Merrild sit snit til at sælge sin kaffe på landsplan. Derved gik Merrild fra at være et lokalt mærke, til at kunne findes på butikshylder i hele landet. I dag findes Merrild på hylderne i alle danske supermarkeder og Merrild er blevet en del af danske kaffekultur.

Hvad kan Merrild?

Merrild mestrer at lave kvalitets kaffe til den brede befolkning. Merrilds kvalitet er altid i top og leverer en kaffe, som kan samle og stille kaffelyster. Kaffen er produceret traditionelt og vil være ideel til dig, som vil have en kaffe du kender.

Hvem skal vælge Merrild?

Du skal vælge Merrild, hvis du vil have en kop kaffe fuld af velsmag og aroma, uden at skal være moderne eller smart. Det er en perfekt kop kaffe at brygge til sine gæster, ligesom det er en kop kaffe som kan nydes på alle tidspunkter af døgnet.

Kan jeg bruge Merilld?

Hvis du har en af de populære Senseomaskiner, kan du brygger Merrild til Senseo. På blot et minut har du en skøn kop friskbrygget Merrildkaffe, som er en perfekt start på dagen.

Besøg Merrild