Mokaté – nem kaffe, til en fair pris, til alle mennesker
3. sep. 2018

Mokaté – nem kaffe, til en fair pris, til alle mennesker

Mokaté er en polsk producent med fokus på især instantprodukter – altså nemme pulverprodukter, som blot skal tilsættes vand eller mæk. Igennem deres lange levetid har Mokaté gjort sig bemærket i hele Europa ved at producere fødevarer af høj kvalitet til fornuftige priser.

Mokatés historie

Mokaté blev startet i år 1900 i Dobra i det område, der i dag er Tjekkiet. Virksomheden har lige siden været i samme familie, og i dag ligger Mokaté i Ustrón i Polen. Selskabet har vokset sig til nu at være en stor producent af primært kaffe og kage. Fra, i begyndelsen, at fokusere primært på det polske marked, eksporteres Mokatés produkter i dag til hele verden - og produktporteføljen af kager, kaffe og lignende vokser hastigt hvert år.

Alle Mokatés produkter er af høj kvalitet og lavet på baggrund af stor erfaring og viden. Priserne er lavere end andres, fordi arbejdskraften i Polen er billigere end i Vesteuropa. Hos Mokaté bruger de mange resourcer på både at udvikle og forbedre produkter, så de hele tiden lever op til deres høje kvalitetskrav.

Mokaté er især kendte for deres produkter med mælkepulver – f.eks. cappucino, som giver en caféoplevelse uden avancerede maskiner og ekstra arbejde. Mange råvarer kommer fra lokale virksomheder, mens de importerer deres kaffe og kakao fra de bedste producenter, herunder importeres hovedparten af Mokatés kaffe fra Italien.

Mokatés produkter

Mokaté Instant Kaffe findes i mange varianter, og er oftest billigere end tilsvarende produkter. Selvom prisen er lav er kvaliteten stadig i top. Mokaté brød i sit hjemland igennem med cappuccino produkter, hvortil der i dag findes flere varianter. Derudover findes der iskaffé, latte og flere andre caféklassikere. Er det insant/pulver kaffe man er efter, går man derfor aldrig galt i byen med Mokaté

Mokaté Instant Kakao fås i flere varianter og kan blandes op i mælk eller vand.

Mokaté Cookies fås i mange forskellige udgaver. Udvalget kan variere afhængigt af sæson og tilgængeligheden af råvarer, så følg løbende med på vores side for at finde nyheder.

Læs mere om Mokaté på deres webside: www.mokate.eu