Mokaté – nemt og lækkert
3. sep. 2018

Mokaté – nemt og lækkert

Mokaté er en polsk producent med fokus på især instantprodukter – altså nemme pulverprodukter, som blot skal tilsættes vand eller mælk. Igennem deres lange levetid har Mokaté gjort sig bemærket i hele Europa ved at producere fødevarer af høj kvalitet til billige priser.

Hvem er Mokaté?

Mokaté er en virksomhed med over hundrede års erfaring. Virksomheden startede i 1900 i byen Dobra, som ligger i det der i dag er Tjekkiet. Mokaté har siden starten været ledet af samme familie, og har udviklet sig til den store virksomhed som det er i dag, takket være sin ekspertise i at producere mælkepulver – såsom til cappuccino og caffe latte. I starten fokuserede Mokaté kun på det lokale marked, men efterhånden som virksomheden voksede blev produkterne også mere efterspurgte i resten af Østeuropa. Derfor har Café René i dag flere fabrikker placeret rundt omkring i Polen, hvor de både forsker, udvikler og producerer sine mange produkter.

Hvad kan Mokaté?

Mokaté har specialiseret sig i at lave instantprodukter af høj kvalitet, men til lave priser. Deres store ekspertise i at fremstille mælkepulver og instantkaffe, gør at du med Mokatés produkter kan lave en lækker cappuccino helt uden kaffemaskine – du skal blot koge vand og tilsætte et brev – så er du klar til at drikke en dejligt skummende kop cappuccino. Prisen er lavere end konkurrenternes pga. den lavere løn i Polen, samt at Mokaté dyrker og fremstiller mange af råvarerne i lokalområdet. Kaffen importerer Mokaté især fra Italien, for at sikre at få den bedste kaffe, som lever op til sine høje kvalitetskrav.

Hvem skal vælge Mokaté?

Du skal vælge Mokaté, hvis du nyder enkeltheden frem for alt. I stedet for at fylde køkkenet op med diverse kaffemaskiner, skal du blot bruge en elkedel eller varme vand op på dit komfur - så kan du lynhurtigt lave et utal af lækre varme drikke. Andre konkurrenters tilsvarende produkter koster ofte meget mere end Mokatés, så hvis du ønsker at spare penge, og stadig få varer af god kvalitet, er Mokaté et godt valg.

Kan jeg bruge Mokaté?

Mokaté Instant Kaffe kan benyttes af alle, som har adgang til kogt vand. Der er mange varianter, men selvom prisen er lav er kvaliteten stadig i top.

Er du eller nogen i familien kakaodrikkere findes der flere variant af Mokaté Instant Kakao. Disse varianter kan blandes både med varme vand eller mælk, alt efter hvad man har til rådighed.

Har du en sød tand, kan du prøve Mokaté småkager. Så har du altid lidt sødt at byde gæsterne på.