Nescafé – Hele verdens favoritkaffe

Den schweiziske kaffeproducent Nescafé har haft stor indflydelse på, hvordan vi drikker vores kaffe i dag. Nescafé er pionererne indenfor instantkaffe, som de har produceret siden 1930’erne. I dag er Nescafé verdens mest solgte kaffe.

Hvem er Nescafé?

Startskuddet til Nescafé kom, da Brasilien i 1930erne - efter børskrakket på Wall Street - havde et stort overskud af kaffe, som de ikke længere kunne afsætte. Det kunne Max Morgenthaler ser muligheder i og som lederen af projektet var det hans idé at frysetørre kaffe, således man blot skal tilsætte varmt vand for at få en velsmagende kop kaffe. I 1938 var produktet klar og med navnet Nescafé – en sammentrækning af Nestlé og Café – var man nu klar til at producere og sælge denne nye kaffeform. Siden blev Nescafé en fast del af rationerne hos det amerikanske militær og var med på Apollo 11s rejse til månen. I dag fås Nescafé i et utal af varianter, ligesom de også producerer den populære Nescafé Dolce Gusto maskine.

Hvad kan Nescafé?

Nescafé er specialister i kaffeoplevelser, som er nemme at lave, men smager som kaffen du kender fra Caféer og Restauranter. Nescafé er specialisterne når det kommer til instantkaffe. Du kan derfor være sikker på at du får den bedste instantkaffe, når du vælger et produkt fra Nescafé.

Hvem skal vælge Nescafé?

Du skal vælge Nescáfe, hvis det skal være godt og nemt. Udvalget af Nescafé produkter er stort, og det er derfor nemt at finde en favorit. Nescafés produkter er oftest meget nemme at lave. Det kræver blot at du tilsætter varmt vand. Det er derfor også ideelt til at tage med sig på tur, når det skal gå hurtigt eller hvis man ikke vil have kaffe med kort holdbarhed.

Kan jeg bruge Nescafé?

Ønsker du Nescafés mange smagsoplevelser, og vil du samtidig gerne have en maskine, som sørger for at du for den optimale oplevelse, kan du kigge på Nescafé Dolce Gusto. De er nemme at betjene og der findes et stort udvalg af kapsler til Dolce Gusto.

Nescafé er opfinderne, markedslederne og dem med langt det største udvalg af instantkaffe. Vi har samlet de mest populære Nescafé Instantkaffe varianter i vores sortiment.

Nescafé Instantkakao gør det nemt og hurtigt at få en kop kakao, når lysten byder sig.

Besøg Nescafé