Beskrivelse

Nescafé Dolce Gusto Lungo fås nu i en større pakke med 30 kapsler. Nyd den bløde, mørke smag af en Nescafé Lungo i endnu længere tid med denne større pakke. Lungo er italiensk for "lang", så som du sikkert kan gætte, laver Nescafé Lungo-kapslen en større espresso-drik, der er lige så intens og aromatisk som en espresso med et vidunderligt fløjlsagtigt lag crema. Nescafé Lungo-kapsler er fremstillet ved hjælp af fyldige, ristede, malede Arabica-bønner af høj kvalitet. Denne Lungo er en afbalanceret kaffe med afrundet smag med frugtagtige karamel-noter i din morgendrik.

En Nescafé Dolce Gusto Lungo er utrolig let at forberede: Sæt blot en Lungo kaffekapsel i din maskine, og din drink er klar på ingen tid. En Nescafé Dolce Gusto Lungo-kapsel giver en portion på 120 ml. En pakke indeholder 30 kapsler til 30 kopper Nescafé Lungo. Kapslerne er velegnede til brug i alle Nescafe Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

30

Antal kopper

30

Mærke

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Frugt, Karamel

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (6/10)

Bedst før

28.02.2025

Lungo - Nescafé

30 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(4)

Anmeldelser (4)

Min bedre halvdel elsker denne kaffe. Det er også den han byder når vi har gæster. Anbefales :-) Læs mere
Dejlig sort morgen kaffe, men lækker creme på toppen, ikke bitter eller sur, lige tilpas Læs mere
Dejlig kaffe men har svært ved at bedømme hvor meget vand jeg fylder på. Enten bliver den for stærk eller for mild. Det må jeg lære. Læs mere
Drikker denne som eftermiddagskaffe Læs mere