Beskrivelse

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza fås nu i en større pakke med 30 kapsler. Du kan nyde endnu flere portioner af den mørke og kraftfulde Ristretto Ardenza med denne nye større æske. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza rammer toppen af Dolce Gusto intensitetsskalaen ved 11, hvilket gør den til den perfekte kaffe for elskere af en kraftig og fyldig espresso

Kapslerne indeholder en intens blanding af malede Arabica- og Robusta-bønner. Kaffekendere vil genkende en robust espresso med frugtige og peberagtige noter samt antydninger af lakrids og hasselnød. Hvis du endnu ikke har prøvet Nescafé Ristretto Ardenza, men elsker en fed og eksplosiv espresso, er dette den ideelle Nescafé Dolce Gusto-kapsel til dig. Den korte drik fylder virkelig godt og serveres bedst i et espressokrus for den fulde barista-oplevelse. Ristretto Ardenza leverer også et blødt og silkeagtigt lag crema i den korte kop.

En Nescafé Dolce Gusto Ristretto Ardenza kapsel udgør en portion på 35 ml. En pakke indeholder 30 kapsler til 30 kopper Nescafé Ristretto Ardenza. Kapslerne er velegnede til brug i alle Nescafe Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

30

Antal kopper

30

Mærke

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Frugt, Hasselnød, Sort peber, Lakrids

Kopstørrelse

Ristretto

Styrke

Meget stærk (10/10)

Bedst før

31.03.2025

Ristretto Ardenza - Nescafé

30 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

Anmeldelser (0)