Beskrivelse

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista fås nu også i en større pakke med 30 kapsler. Nyd denne korte, mørke og aromatiske ristretto i endnu længere tid med denne nye større æske. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista er en fed kaffe med en rig, kraftig aroma, en siruplignende krop, en tyk, fløjlsagtig crema og en intens smag.

En Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista kan være et lille shot - lidt mindre end en standard espresso - men den har komplekse noter af karamel, ristede kastanjer og mørkerøde frugter. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista er en medium intens espresso, som gør den perfekt til en pause om morgenen eller efter middagen. Kapslerne indeholder malede, rige ristede Arabica- og Robusta-bønner, omhyggeligt tilberedt af eksperterne på Nescafé til en forfriskende smagsoplevelse.

Én Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista-kapsel giver en portion på 35 ml. En pakke indeholder 30 kapsler til 30 kopper Nescafé Ristretto. Kapslerne er velegnede til brug i alle Nescafe Dolce Gusto-kaffemaskiner.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

30

Antal kopper

30

Mærke

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Frugt, Karamel

Kopstørrelse

Ristretto

Styrke

Meget stærk (9/10)

Bedst før

31.03.2025

Ristretto Barista - Nescafé

30 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(1)

Anmeldelser (1)

Dejlig smager som var man på café Læs mere