Beskrivelse

Fra regnskovens dybder kommer den populære kaffebønne Arabica. Den trives bedst blandt jungle og skov, i skyggen fra anden natur, og vokser helst vildt og på højsletter. Derinde hvor dyrene lever frit, og hvor planterne befrugtes som de altid har gjort.

Derfor er det naturligt, at Carte Noire med dette blend af 100% Arabica-bønner, har kigget til naturen og skabt en fantastisk kaffe, som imponerer og inspirerer til kaffeøjeblikke.

Kaffen er dyrket økologisk og med UTZ-certificering, der sikrer at dyrkningen sker under forhold, som skaber perfekt balance mellem dyrkning og natur. Derved sikres, at du får den bedste kaffeoplevelse, samtidig med at du med god samvittighed kan drikke en skøn kop kaffe med viden om, at vores skønne blå planet ikke har måttet lide overlast.

Nyd en kaffeoplevelse skabt i symbiose mellem natur og menneske.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

500

Mærke

Carte Noire

Smagsnoter

Karamel

Egenskab

Økologisk, Arabica

Styrke

Mild (4/10)

Bedst før

30.11.2024

Carte Noire BIO

500 g. kaffebønner

(6)

Anmeldelser (6)

ELSKER denne kaffe - smager godt med og uden mælk - men virkelig lækker når den laves som Bulletproff kaffe - altså man laver kaffen ekstra stærk og blender øko usaltet smør i kaffen til den bliver helt hvid og skøn.
Love IT ;-)
Læs mere
Super god kaffe - den er dejlig rund i smagen og smager dejligt med og uden mælk Læs mere
En god kaffe med en blød og lækker smag Læs mere
En blød og smags ful kaffe. Dejkig om morgenen. Læs mere
Som så mange andre "rene" arabica kaffer, bliver den let for bitter som espresso. Men pæn crema. Fungere bedre som nogle af de andre varianter min DeLonghi kan lave. Men stadig, efter min smag, for bitter i forhold til kaffesmagen. Læs mere
Rigtigt lækre bønner der giver en skøn espresso. Jeg tager dem altid med i mit sommerhus - der er ikke noget skønnere end et kop kaffe lavet på disse bønner. Læs mere

Lignende kategorier