Beskrivelse

Starbucks introducerede denne blanding i 1998 til de, som foretrækkere en kaffe med en mildere smag.

Her får du en Starbucks klassiker med en frisk og skarp smag og citrusnoter, som egner sig perfekt til at kvikke dig op om morgenen. Og selv om den er lidt mindre intens end hvad man typisk ser i en Starbucks kaffe, har den stadig masser af karakter.

Starbucks er en sand kaffemester, hvor årtiers målrettet arbejde og ekspertise har resulteret i kaffer af allerhøjeste kvalitet. Med dette blend aner man virkelig hvordan intet er blevet overladt til tilfældighederne, og hvordan Starbucks har ristet bønnerne ved en nøje afmålt temperatur og trækketid for at ramme lige netop den aroma, syrlighed og smagsnuance, som de har vurderet til at være den perfekte for en mild morgenkaffe.

Breakfast blendet som du får her, er som al Starbucks kaffe skabt udelukkende på 100% Arabica bønner, og naturligvis skabt på de samme bønner som benyttes i Starbucks kaffebarer.

Så hvis du ikke har en Starbucks kaffebar lige om hjørnet, kan du i stedet her nyde din Starbucks kaffe hjemme hos dig selv. For med denne kapsel får en kaffeoplevelse af samme høje kvalitet, som du kender fra Starbucks butikkerne, uden at du behøver at tage hjemmefra.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Starbucks

Kapselsystem

Nespresso

Smag

Citrusfrugter, Aromatisk arabica, Sødme

Egenskab

Aluminium

Kopstørrelse

Espresso, Lungo

Styrke

Stærk (7/10)

Bedst før

18.06.2024

Breakfast Blend

Starbucks by Nespresso® 10 kapsler

(1)

Anmeldelser (1)

Verdens bedste morgenkaffe Læs mere