Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla mærke været blandt kaffe-favoritterne på de sydlige egne som Spanien, Portugal og Latinamerika. Marcilla Café Con Leche er en cremet kaffe, men til en større kop end til en Espresso, hvor tilføjelsen af mælk gør den mere let i smagen, uden dog at den underliggende og umiskendelige kaffesmag kompromitteres.

En kaffestil som især er populær på de sydlige egne, og som du nemt kan brygge her i Tassimo maskine, hvor hver kapsel kommer med indbygget mælkepulver, så du har kun brug for én kapsel til hver kop.

Kaffen er skabt i Lungo stil og blandet op med mælk. Den har en cremet intensitet, og let karamelliseret smag som afrundes med et delikat og indbydende skum på toppen.

Her får du med andre ord en dejlig kop sydlandsk kvalitets-kaffe, som egner sig perfekt til dem som ikke er til alt for stærk kaffe generelt eller som en aftenkaffe, hvor man af naturlige grunde måske ikke er så interesseret i et alt for stærkt skud koffein.

Ingredienser

SKUMMETMÆLKSPULVER (32%), sukker, glukosesirup, instant kaffe (15%), helt hærdet kokos olie, MÆLKEPROTEIN, stabilisatorer (E340), antiklumpningsmidler (E551), emulgator (E471, E433).

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Smag

Karamel

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

27.01.2025

Næringsindhold per 100 ml.

Energi, kcal

27

Protein (g)

0,9

Fedt (g)

0,8

- heraf mættede fedtsyrer (g)

0,7

Kulhydrater (g)

3,9

- heraf sukkerarter (g)

2,6

Marcilla Café Con Leche

16 kapsler til Tassimo

(1)

Anmeldelser (1)

God, tilpas kraftig og cremet Læs mere