Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla mærke været blandt kaffe-favoritterne på de sydlige breddegrader som Spanien, Portugal og Latinamerika.

Marcillas Café Largo har en fyldig smag, med let nøddeagtige toner, som fint kan kombineres med mælk og sukker. Den brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen genkender kapslen gennem den smarte Intellibrew teknologi, så den ved lige præcis hvilken temperatur, tid og vandmængde der skal bruges, for at brygge en perfekt Espresso i forhold til kapslens specifikationer.

Marcillas Café Largo er en klassiker, som du vil støde på igen og igen på de sydligere breddegrader. Smagen er fyldig, uden dog at blive for intens, så selvom den mest bruges som morgenkaffe i dens oprindelsesland, kan den efter vores mening fint fungere gennem hele dagen.

Marcilla Café Largo har espresso aner, som bidrager til dens fyldige smag, og kendes ved at dens crema er særlig skummet.

En flot repræsentant for den spanske kaffekultur, som også har vundet sig en stor fanskare uden for de sydlige breddegrader, så hvis du skulle blive fristet til at tage en ekstra kop, har vi fuld forståelse for dette.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Smagsnoter

Ristede nødder

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

03.04.2025

Marcilla Café Largo

16 kapsler til Tassimo

(1)

Anmeldelser (1)

God stærk kop Læs mere

Lignende kategorier