Beskrivelse

L’ORs mange kaffevarianter har i årevis henrykket og stillet kaffetørsten hos vores kunder. L’OR er kendt for kompromisløs kvalitet og smagsnuancer ud over det sædvanlige, så når du vælger et L’OR produkt er håndværket i særklasse og smagen sublim.

L’OR Long Classique er en aromatisk mørkristet kaffe med en rigtig dejlig crema, og en bestseller i L’ORs sortimentet. Smagen er kraftig og intens, så du virkelig kan smage kaffen. Den kan fint kombineres med mælk, men dens naturlige sødme gør desuden, at man helt kan overveje at droppe sukkeret, hvis man ellers normalt bruger det.

L’OR Long Classique brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen genkender din kapsel gennem den smarte barcode teknologi, så den ved lige præcis hvilken temperatur, tid og vandmængde der skal bruges for at brygge en perfekt kop kaffe i forhold til kapslens specifikationer.

Med andre ord, her en kaffe som virkelig lever op til navnet ’Classique’, for den vil efter vores mening falde i de fleste kaffeelskeres smag. I denne pakke er der hele 24 kapsler, så her har du til et stykke tid.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

24

Antal kopper

24

Mærke

L'OR

Kapselsystem

Tassimo

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

08.04.2025

L'OR Café Long Classique

24 kapsler til Tassimo

(4)

Anmeldelser (4)

En rigtig velsmagende kop kaffe, men i volume kun marginalt større end en espresso, så hvis du drikker af krus, ser det ikke ud af meget Læs mere
Den får også 5 stjerner for en god smag og en hurtig levering Læs mere
produit de très bonne qualité
Identique à celui que l'on trouve en magasin
je recommande cet achat
Læs mere
Virkelig god og lækker kaffe. Kan varmt anbefales. Læs mere

Lignende kategorier