Beskrivelse

En ægte italiensk kaffeblanding.

Segafredo har udviklet den perfekte blanding af kaffe til den mest autentiske kop italiensk kaffe, du kan ønske dig. Denne Caffè Crema Classico er fremstillet af 50% Arabica-bønner og 50% Robusta-bønner. Den lige store mængde af begge typer bønner giver denne kaffe en krydret smag, der forbliver mild, samtidig med at den giver dig den intensitet, du ønsker i en espresso. Det betyder også, at der er mindre syre, hvilket gør den behagelig og let at drikke. 

Hvis du vil prøve ægte italiensk kaffe, er denne blanding lige noget for dig. Segafredo Zanetti-gruppen har forsynet folk over hele verden med lækker kaffe, der er fremstillet med ekstrem omhu for kvalitet. Det er derfor ikke underligt, at deres kaffe anvendes i mange caféer og restauranter.

Du kan nu nyde denne kaffe i café-stil hjemme i dit eget hjem. Hvis du kan lide espresso-baserede drikkevarer som f.eks. latte og cappuccino, bør du absolut prøve denne blanding. 

Når du laver kaffe af kaffebønner, anbefaler vi, at du maler bønnerne lige før brygningen. På den måde forbliver aromaerne og smagsstofferne friske og giver den bedst mulige oplevelse. 

Få din pose med 1000g kaffebønner fra Caffè Crema Classico hos Kaffekapslen.

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Segafredo

Egenskab

Arabica/Robusta

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

31.03.2025

Segafredo Caffé Crema Classico

1000 g. Kaffebønner

Anmeldelser (0)