Beskrivelse

Segafredo Zanetti-gruppen lægger vægt på hver eneste detalje i hver eneste kaffeblanding, de skaber. Lige fra plukning til pakning er de involveret i alle trin for at sikre, at forbrugerne får den bedste kaffe. Det er derfor, at deres logo ses på så mange caféer og restauranter over hele verden.

Nu kan du brygge din egen Segafredo-kaffe derhjemme. Prøv denne blanding af Caffè Crema Dolce. Det er en fløjlsagtig kaffe, der er fremstillet af mellemristede Arabica- og Robusta-bønner. 

Den velafbalancerede harmoni mellem Arabica og Robusta giver dig en kaffe med en velafrundet smagsprofil. Alle kaffeelskere vil helt sikkert nyde en kop af denne friskmalede og bryggede kaffeblanding. Caffè Crema Dolce er ideel til at lave en caffè crema med din foretrukne kaffemaskine. Smukt farvet kaffe toppet med en delikat creme - hvad mere kan man ønske sig?

Hos Kaffekapslen kan du nu få en pose på 1000 g af denne delikate blanding af kaffe af høj kvalitet, så du kan lave din egen kaffe i café-stil derhjemme. Vi anbefaler, at du maler bønnerne lige før du brygger dem for at få det bedste resultat.

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Segafredo

Smag

Syrlig Robusta, Aromatisk arabica, Mellemristede bønner

Egenskab

1000 gram, Arabica/Robusta

Styrke

Medium (7/10)

Bedst før

31.05.2025

Segafredo Caffé Crema Dolce

1000 g. Kaffebønner

Anmeldelser (0)