Beskrivelse

Lavazza Caffé introducere koffeinfri kaffe bønner, det perfekte valg til alle kaffe elskere som godt kan lide smagen af kaffe men gerne vil undvære koffeinen. Med en vægt på 500g, er disse premium kvalitets kaffebønner nøje udvalgt og ristet for at give en blød, velbalanceret smag og aroma.

Ligemeget om du foretrækker at bruge kaffemaskine, French press, espressomaskine eller andre metoder til brygning, kan disse bønner blive brygget lige på den måde du du bedst kan lide dem. Kværn bønnerne til præcis den rette konsistens og opnå den perfekte kop kaffe hver gang.

Vi anbefaler at bønnerne kværnes lige før de skal bruges for at sikre den bedste friskhed og smag.

For bedst opbevaring af dine bønner, opbevar dem i en lukket beholder og placer dem på et tørt og køligt sted. Så hvorfor ikke give sig hen til en kop lækker Lavazza Caffé Koffeinfri, den perfekte måde at nyde en tilfredsstillende kaffe pause, på enhver tid af dagen.

Ingredienser

Ristede koffeinfri kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

500

Mærke

Lavazza

Egenskab

Koffeinfri

Styrke

Mild (3/10)

Bedst før

30.11.2025

Caffé Koffeinfri - Lavazza

500 g. kaffebønner

(2)

Anmeldelser (2)

Smager rigtig dejlig trods den er koffeinfri. Et godt valg til de sene aftentimer. Læs mere
Lavazza’s koffeinfri bønner er et ok alternativ til de økologiske koffeinholdige, men mangler dog kraft og fylde. Rart at vide, at koffeinen er fjernet med naturlige metoder ♥️☕️ Læs mere