Beskrivelse

Nescafé Café Ginseng kapsler er perfekte til en unik skummende kaffe med et strejf af Fjernøsten. Nescafé Café Ginseng imponerer med lækre, søde noter af karamel og en kraftig, rund smag, der vækker sanserne.

Kapslerne er fremstillet ved hjælp af mediumristede Robusta-bønner og cremet sødmælk, der samles for at skabe et blødt, luftigt og fløjlsagtigt skum i koppen. Specialkaffen giver et reelt energiboost når som helst på dagen takket være en førsteklasses ingrediens: Koreansk Ginseng.

Ginseng har været brugt i traditionel medicin i århundreder og siges at have en række antioxidanter og antiinflammatoriske virkninger, samtidig med, at det hjælper med at bekæmpe træthed. Så hvis du har brug for en opfriskning, hvorfor så ikke nyde en forfriskende og smagfuld tur til Asien med et tryk på en knap?

En Nescafé Café Ginseng-kapsel er en portion på 75 ml, og en pakke indeholder 16 kapsler. kapslerne er velegnede til brug i alle Nescafe Dolce Gusto-maskiner.

Ingredienser

SødMÆLKSpulver (55,2%), sukker (21%), instant kaffe (19,3%), naturlig aroma, ginsengekstraktpulver (Panax Ginseng C.A. Meyer) (0,15%) [ginsengrod, glucosesirup], stabilisatorer (kaliumphosfat og natriumcitrat), emulgator (SOJAlecithin)

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Karamel, Ginseng

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.01.2025

Caffé Ginseng - Nescafé

16 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(1)

Anmeldelser (1)

Super lækker kaffe med en mild smag af karamel. Kæresten, som normalt skal have mælk i alt hendes kaffe, drikker den som den er.
Bliver fast inventar på hylden hos os.
Læs mere