Beskrivelse

Dolce Vita er et italiensk mærke som har lavet en serie kaffedrikke i forskellige smagsvarianter, som f.eks denne lækre karamelvariant, Caramelito.

Dolce Vita serien består af forskellige kaffedrikke skabt i café stil, som især egner sig godt til de som gerne vil spare på koffeinen, eller for de yngste der ikke er helt klar til en fuld kaffe endnu.

Dolce Vita Caramelito kommer med en smag af kaffe, mælk og karamel. En lækker og klassisk kombination som serveres i samme stil, som man kender den fra en Latte.

Italien er en kaffestormagt med stolte kaffetraditioner der spænder fra Espresso til Latte og Cappucino og mange andre café-klassikere. Dolce Vita har skelet til disse aner, og givet deres bud på en kaffedrik i den mildere ende af skalaen. Her i en dejlig karamel smag, som vi er sikre på vil falde i god jord hos mange.

Dolce Vita Caramelito brygges perfekt i din Nespresso® maskine, men husk at få brygget den med espresso-knappen på din maskine, så du får det bedste resultat.

Dette produkt indeholder kaffe, sukker og mælk/mælkepulver.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

Ingredienser

Sukker, glukosesirup, kokosfedt, skummet MÆLKEpulver, instantkaffe (4%), kakaosmør pulver (3%), stabilisatorer (E340, E451), salt, smag, MÆLKEproteiner, anti-caking middel (E341, E551), emulgator (E471), fave (E160a)

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Karamel

Egenskab

Kaffe med smag

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.03.2026

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

430

Protein (g)

5

Fedt (g)

11

- heraf mættede fedtsyrer (g)

10

Kulhydrater (g)

78

- heraf sukkerarter (g)

62

Karamel - Dolce Vita

10 kapsler til Nespresso®

(6)

Anmeldelser (6)

Smager mega godt, skal helt sikkert bestilles,
har lige smagt den i min julekalender
Læs mere
Ikke god. Meget vandig/tynd. Ikke meget smag. Læs mere
Sød, men rigtig god Læs mere
Super lækker kaffe. Læs mere
Très bon rapport qualité-prix j'ai fait une première commande de 100 capsules j'ai immédiatement fait une autre commande et dès que je n'en aurai plus je commanderai encore car c'est excellent. Læs mere
Lekker maar wel erg zoet
Ik zet
Met deze cup een nesspresso!
Læs mere