• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lindt Chili

100 g. chokolade

På lager
Nu: 25,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 100
Mærke Lindt
Smag Mørk chokolade, Chili
Bedst før 30.11.2022

Produktbeskrivelse af Lindt Chili

Lindt fra Schweiz har siden 1845 forsynet verden med lækker chokolade. Lindt er kendt for deres lækre chokoladekugler med blødt fyld, den gyldne påskekanin, og ikke mindst de populære Lindt Excellence chokoladeplader i forskellige smage.

Lindt har aldrig været bange for at eksperimentere, og har derfor for vane at kombinere chokolade med utraditionelle ingredienser for at give nye spændende smagsoplevelser - som denne Chili variant er et godt eksempel på!

Her får du en dyb mørk chokolade kombineret med den krydrede smag af Chili. Lindt chokoladen har sammenlignet med de fleste andre chokolader et ektra højt indhold af kakao. Det kommer virkelig til sin ret her, for når man smager denne variant, mærker man første den dybe chokoladesmag, som efterfølenge afsluttes med den krydrede chilismag. Her får man en smag der er vedvarende, hvor den krydrede chili afdæmpes perfekt af den mørke chokolade smag.

Her får du derfor en chokolade som er er virkelig rig på smag, som kun forstærkes, når den nydes sammen med en god kop kaffe eller et glas godt vin. En chokolade som skal nydes langsomt med et lille stykke af gangen, så smagen kommer til dens fulde ret.

Vi leverer denne lækre kvalitetschokolade i en plade på 100 gram.

Lindt Chili
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20