• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Classic - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

På lager
Nu: 79,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1000
Mærke Kaffekapslen
Smag Nødder, Blomster, Mellemristede bønner
Egenskab 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrke Stærk (7/10)
Bedst før 21.09.2023

Produktbeskrivelse af Classic - Hverdagskaffe

Er du vild med at male dine egne kaffebønner ? Her får du hele 1 kg, så du har nok til bønner til at holde kaffemøllen kørende i et stykke tid.

Vores Classic Hverdagskaffe er skabt på et blend skabt af Arabica og Robusta bønner, som har resulteret i en mild mellemristet kaffe med noter af nødder og en floral krop.

Her er en versatil kaffe uden de store krumspring som kan benyttes til daglig brug, så du altid har friskmalet kaffe ved hånden. Kaffen er velegnet til både filterkaffe, stempelkander eller Espressomaskiner. Den går desuden godt sammen med mælk og sukker.

Med denne kaffe maler du selv bønnerne, så du får lige præcist den malingsgrad som passer dig. For med hele bønner som man selv maler, kan man selv justere aroma, styrke og smag til at skabe den kaffe der passer én bedst. For eksempel giver fintmalede bønner kaffen en mere bitter smag, mens en grovere maling giver kaffen en mere syrlig smag. Hvilken smag der passer dig, vurderer du naturligvis selv.

Med andre ord, får du en fyldigere og mere nuanceret kaffe når du maler dine bønner selv – og ikke mindst, også en dejlig duft af friskmalet kaffe i did køkken.

For det bedste resultat anbefaler vi, at du først maler kaffen ummidelbart forinden du skal bruge den.

Classic - Hverdagskaffe
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20