Beskrivelse

Lavazza Espresso Classico til Nespresso® er et udvalg af blandinger fra mild til kraftig i Espresso Maestro-serien.

Lavazza Espresso Classico er resultatet af årtiers erfaring. Lavazza blev grundlagt i Torino i 1895 og har stået for italiensk kvalitet i over hundrede år. Det er nu en af de mest respekterede kaffemaskiner i verden. Lavazza laver kun førsteklasses italiensk kaffe.

Espresso Classico-kapslen indeholder 100 % omhyggeligt plukkede Arabica-bønner fra Afrika og Central-/Sydamerika for at lave en smagfuld kaffe af høj kvalitet med noter af ristede hasselnødder, karamel og chokolade: et kunstværk i en kaffekapsel. Din lækre, velafbalancerede kaffe er klar på ingen tid: Indsæt blot en kapsel i din Nespresso-maskine og tryk på knappen. En pakke indeholder ti aluminiumskapsler til ti portioner.

Aluminiumskapslerne bevarer kaffens kvalitet og er uendeligt genanvendelige. Lavazza Espresso Classico-kapsler til Nespresso® er kompatible med Nespresso®-maskiner.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Lavazza

Kapselsystem

Nespresso

Smag

Hasselnød, Aromatisk arabica, Mellemristede bønner

Egenskab

Aluminium

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Meget stærk (9/10)

Bedst før

30.12.2024

Lavazza Classico

10 kapsler til Nespresso®

(1)

Anmeldelser (1)

So much better than I expected. I normally buy the crema e gusto but recently was gifted a nespresso and was so glad to see Lavazza is available for it. The Classico Espresso was among my favorites from the Lavazza sample pack. Will purchase again! Læs mere