Beskrivelse

Fra sin spæde start i Seattle i 1970'erne har Starbucks udviklet sig til en af verdens største kaffebrands. Det stærke koncept med caféer på et hvert gadehjørne, og muligheden for at kunne få kvalitetskaffe med sig på farten – nemt og hurtigt, har ændret måden hvorpå kaffe forbruges.

Denne kaffevariant er en Single Origin, hvilket betyder at kaffen kommer fra ét land, og denne kaffe er dyrket i Colombia. Colombia kendes som én af verdens bedste producenter af især Arabica-kaffebønner, som trives i højden og på bjergsider. Denne Starbucks til Nespresso er 100% Arabica og er mellemristet. Det giver en mild og rund kaffe, med frugtig sødme og noter af nødder.

Denne kapsel anbefales til brug som både espresso og lungo.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Starbucks

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Frugt, Nødder

Egenskab

Aluminium

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (6/10)

Bedst før

18.05.2025

Colombia

Starbucks® by Nespresso® 10 kapsler

(4)

Anmeldelser (4)

Al sinds de eerste kennismaking met Kaffekapslen en Starbucks onze favoriete standaard koffie. Lekker van smaak voor een aangename prijs. Inmiddels al vaker besteld. Læs mere
”Verdens bedste kaffe” har været en af de utallige labels for Colombia kaffe, der er baseret på arabica bønner. Kaffen er kendt for høj kvalitet og smagfuldhed, hvis den efterbehandles korrekt. Dette har også Starbucks formået og jeg synes, det er en af de bedre kaffesorter og slutprodukter overhovedet.
En god kaffe afhænger i sidste ende dog af brygningsmetode og optimalt varmt vand.
Starbucks fortæller, at kaffe er produceret under bæredygtighedsprincippet UTZ. Dette bør du tjekke, før du køber hvilken som helst kaffe. Starbucks har dog ikke altid været heldig med egenkontrol af UTZ kaffefarme. -Prisen er dog desværre i den høje ende, selv om kaffebønnerne ikke er dyrere i indkøb ift. så mange andre gode kaffesorter.
Læs mere
Rigtig dejlig smag - også uden en småkage til kaffen Læs mere
Anbefaler virkelig denne kapsel. Den giver en god, rund og mild kop kaffe Læs mere