Beskrivelse

Maler du selv dine egen kaffe? Her får du hele 1 kg, så du har nok til bønner til at holde kaffemøllen forsynet i et stykke tid.

Vores Crema Hverdagskaffe er skabt på et blend skabt af mellemristede Arabica- og Robusta-bønner, som har resulteret i en cremet mild kaffe med en rund krop, og en let syrlig eftersmag.

Her er en ligetil kaffe, som egner sig glimrende som hverdagskaffe. Denne kaffe kan efter bønnerne er blevet malet, fint nydes som den er, som f.eks filter eller stempelkaffe. Men tilføjelsen af Robusta har gjort den ekstra cremet, hvilket gør at den er særlig velegnet til for eksempel en kaffe, hvor man bruger meget mælk, som f.eks en Latte eller en Café Au Lait.

Her maler du selv bønnerne, så du får lige præcist den kaffe som passer dig. For når du selv maler bønnerne, kan du selv ment justere aroma, styrke og smag til at skabe en kaffe med den smag der passer dig bedst. For eksempel giver en finere maling, en kaffe med mere bitterhed, og en grovere maling, en kaffe med mere syrlighed. Hvilken smag der passer dig, vurderer du naturligvis selv.

Når du selv maler bønnerne, får du med andre ord en rigere og mere nuanceret kaffeoplevelse - og som en ekstra bonus, en dejlig duft af friskmalet kaffe i køkkenet.

For det optimale resultat anbefaler vi, at først male kaffen lige forinden du skal bruge den.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Kaffekapslen

Smag

Syrlig Robusta, Aromatisk arabica, Mild syrlighed, Mellemristede bønner

Egenskab

1000 gram, Arabica/Robusta

Styrke

Medium (6/10)

Bedst før

12.07.2024

Crema - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

(54)

Anmeldelser (54)

Virkelig lækker kaffe til den fuldautomtiske kaffemaskine.
Bruger ikke andet - og har prøvet rigtig mange andre mærker.
Denne slår dem alle.
Læs mere
Super fin kaffe til prisen, dejligt til studenter venligt. Vi har brugt den i vores fuldautomatiske kaffemaskine til at lave normal kaffe og en del mælkedrikke hvor den er super :). God kaffe til prisen, så 5 stjerner herfra. Læs mere
Virkelig en lækker kaffe, som passer perfekt til vores fuldautomatiske kaffemaskine Læs mere
Den er super dejlig og giver kaffen en god cremet fornemmelse :) Læs mere
Dejlig kaffe bønne der ikke er for stærk , kan varmt anbefales 😊👏🏻👏🏻 Læs mere
Har smagt meget kaffe, må sige denne prisbasker overrasker vældigt positivt. Mild lækker smag meget dansk smagsvariant, super hverdagskaffe. Læs mere
Lækker kaffe med en cremet konsistens. Læs mere
Super lækker kaffe med god smag. Læs mere
Tror aldrig de andre anmeldere har smagt god kaffe. Det her er noget nær udrikkeligt. Den er fuldstændig ødelagt af robusta bønnerne, som gør den ulideligt bitter og koffein tung. Dur hverken i stempelkande eller filter og noget nær den værste kaffe jeg nogensinde har købt. Læs mere
super god kaffe Læs mere
Bønnen afgiver en god cremet smag, smager vældig godt Læs mere
Godt firma som sender hurtigt, og kaffen er en god og billig hverdagskaffe Læs mere
god kaffe Læs mere
Super lækker, men meget syrlig eftersmag Læs mere
Koffie crèma
Is een heerlijke koffie
Echt een aan rader !!!!
Læs mere

Lignende kategorier