Beskrivelse

Her er Lavazzas Crema E Aroma-kaffebønneblanding i en 1000g pakke, så du kan have masser af kaffe ved hånden i et godt stykke tid.

Lavazzas stolte kaffetradition har været en fast bestanddel i mange husholdninger og caféer i årevis. Du kan nu bringe denne høje kvalitet hjem til dit hjem og lave cafékvalitetskaffe i dit eget køkken.

Crema E Aroma er en blanding af Arabica-bønner fra Central- og Sydamerika og Robusta-bønner fra Afrika. Denne kombination giver dig en intens oplevelse med en delikat bitterhed, der runder kaffen perfekt af.

Bønnerne er mørkristede, hvilket er perfekt at bruge som espresso eller som base til din cappuccino, latte eller andre espressobaserede drikke. Hvis du laver en espresso, får du en smuk crema oven på din kaffe.

Med denne 1000g pose kaffebønner kan du male din kaffe, lige som du kan lide den, og lave kaffe for at tilfredsstille hver eneste trang. Vi anbefaler at male bønnerne lige før brug, så din kaffe er så frisk som muligt.

Lavazzas højkvalitetskaffe er perfekt eksemplificeret i deres Crema E Aroma-blanding. Prøv disse bønner nu, og vi er sikre på, at du ikke vil fortryde dit valg.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Lavazza

Egenskab

Arabica/Robusta

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

30.11.2025

Lavazza Crema E Aroma Blue

1000 g. kaffebønner

(4)

Anmeldelser (4)

Kaffen er let, rund og bedst af alt ikke bitter Læs mere
Lækker kaffe Læs mere
Lækker kaffe til espresso(-maskinen) Læs mere
Skøn kaffe med masser af snag, men kan blive bitter hvis man laver dn for stærk- ellers er den god. Læs mere