Beskrivelse

En mælkebaseret drik baseret på en klassisk fransk dessert.

Denne søde og fløjlsbløde drik med crème brûlée-smag fra Dolce Vita er perfekt til dem, der ønsker en varm drik uden at drikke kaffe. Hver gang du brygger en kapsel af denne drik, vil du smage den karamelliserede fløde, som du kender og elsker fra desserten. Det er også lige så silkeblødt og behageligt.

Drikken, der bedst kan nydes som en espresso (40 ml), er let at lave takket være din Lavazza A Modo Mio-maskine. Indsæt blot kapslen i din maskine og bryg. I løbet af et minut vil du kunne nyde denne unikke drik. 

Den er lækker og sød og den kan nydes når som helst på dagen. Det er en dejlig afslutning på et måltid med venner, eller en god eftermiddagsdrik, når du har brug for at slappe af. 

Kapslerne indeholder mælk/mælkepulver og sukker, men ikke kaffe. Hver pakke indeholder 16 Lavazza A Modo Mio-kompatible kapsler.

Ingredienser

Sukker, SKUMMETMÆLKSPULVER (20%), kokosfedt, glukosesirup, VALLE pulver, brændt sukker (1%), stabilisatorer (E340, E452), MÆLKEPROTEINER, samg, anti-caking middel (E551), emulgator (E481)

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Lavazza a Modo Mio

Kopstørrelse

Almindelig kop

Bedst før

30.09.2025

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

440

Protein (g)

8,3

Fedt (g)

12

- heraf mættede fedtsyrer (g)

12

Kulhydrater (g)

74

- heraf sukkerarter (g)

73

Crème Brûlée - Dolce Vita

16 kapsler til Lavazza a Modo Mio

Anmeldelser (0)