Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla mærke været blandt kaffe-favoritterne på de sydlige egne som Spanien, Portugal og Latinamerika.

Marcillas Espresso har en intens smag og en flot crema. Den brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen genkender kapslen gennem den smarte Intellibrew teknologi, så den ved lige præcis hvilken temperatur, tid og vandmængde der skal bruges, for at brygge en perfekt Espresso i forhold til kapslens specifikationer.

Marcillas Espresso er en klassiker, som du vil støde på igen og igen på sydens cafeer - og selvom du måske befinder dig på lidt fjernere breddegrader, kan du nu nemt nyde denne klassiker hjemme hos dig selv.

Med Marcillas koffeinfrie Espresso kan du nyde en dejlig kop espresso som eftermiddags eller aftenkaffe uden at frygte at få forstyrret din nattesøvn. Smagen er klassisk Marcilla - aromatisk og intens, med med den fordel at den ikke at den ikke holder dig unødigt vågen. Den kan derfor fint kombineres med en klassisk Marcilla Espresso som morgenkaffe, og denne som eftermiddagskaffe, sammen med f.eks et lækkert stykke mørk chokolade.

Marcilla Espresso repræsenterer den klassiske sydeuropæiske kaffekultur. Her er en Espresso der definerer hvad en Espresso skal være.

Ingredienser

Ristet og formalet koffeinfri kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Egenskab

Koffeinfri

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

13.03.2025

Marcilla Koffeinfri Espresso

16 kapsler til Tassimo

(2)

Anmeldelser (2)

Fin kaffe, men den kunne sagtens lave større kopper, og samtidigt smage godt Læs mere
Smager fint, men er ALT for små portioner. Den kunne SAGTENS lave større kopper. Læs mere

Lignende kategorier