Filtrer () x
Alle filtre

E.S.E. pods

Filtre

58 produkter
Kaffekapslen descaler for Dolce Gusto
(278)
51,00 kr.
Pumpkin spice sirup
(53)
27,00 kr.

shopping-bag

Kaffekapslen afkalkningstabletter til Tassimo
(204)
61,00 kr.

shopping-bag

Nuss Nougat sirup
(23)
27,00 kr.
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
(43)
26,00 kr.
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
(23)
24,00 kr.
Håndholdt mælkeskummer
(119)
34,00 kr.
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
(76)
24,00 kr.
Dynamite Coffee Thermal cup
(5)
78,00 kr.
Gimoka Gran Bar pakke og pods til E.S.E.
(73)
27,00 kr.
1,50 kr. / kop
Caffe Borbone Blu E.S.E (50)
(6)
95,00 kr.
1,90 kr. / kop
Caffe Borbone Nera  E.S.E  (50)
(6)
81,00 kr.
1,62 kr. / kop
Kaffekapslen Cork Coaster
(11)
36,00 kr.
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
(45)
24,00 kr.
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
(66)
27,00 kr.
Letmælk - Arla
(6)
86,00 kr.
Garibaldi Dolce Aroma pakke og pods til E.S.E.
(148)
75,00 kr.
illy Classico pakke og 200 pods til E.S.E.
(54)
459,00 kr.
2,30 kr. / kop
Gimoka Gran Festa pakke og pods til E.S.E.
(69)
27,00 kr.
1,50 kr. / kop
Hermesetas Mini Sweeteners
(47)
45,00 kr.
Kaffekapslen Stainless steel thermal mug
(36)
77,00 kr.
Fabbri Chocolate Syrup
(8)
113,00 kr.
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(35)
25,00 kr.
Kaffekapslen Coffee podholder in gold
(44)
117,00 kr.
Capri - Kimbo
85,00 kr.
1,70 kr. / kop
Caffe Borbone Oro  E.S.E (50)
(7)
95,00 kr.
1,90 kr. / kop
Kaffekapsle stainless steel with silicon grib
(90)
70,00 kr.
Kaffekapslen podholder
(14)
137,00 kr.
Descaling Tablets - Bosch
(1)
102,00 kr.
illy Medium Roast pakke og pods til E.S.E.
(48)
52,00 kr.
2,89 kr. / kop
Espresso Napoletano - Kimbo
(1)
85,00 kr.
1,70 kr. / kop
Coffee art decoration set from kaffekapslen
(12)
49,00 kr.
Amalfi - Kimbo
81,00 kr.
1,62 kr. / kop
Pakke med 4 kaffekrus
(202)
98,00 kr.
Espresso Decaf - Kimbo
91,00 kr.
1,82 kr. / kop
illy Intenso
(9)
52,00 kr.
2,89 kr. / kop
illy Decaffeinato
(9)
52,00 kr.
2,89 kr. / kop
Pompei - Kimbo
85,00 kr.
1,70 kr. / kop
illy Intenso Bold Roast pakke og 200 pods til E.S.E.
(21)
459,00 kr.
2,30 kr. / kop
illy Forte
(5)
52,00 kr.
2,89 kr. / kop
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(5)
118,00 kr.
Kaffekapslen metal clamps with logo
(19)
48,00 kr.
illy Easy Espresso
1.399,00 kr.
Kaffekapslen black tray with Logo
(13)
46,00 kr.
Caffe Borbone Light E.S.E (50)
62,00 kr.
1,24 kr. / kop
Garibaldi Intenso pakke og pods til E.S.E.
(167)
62,00 kr.

shopping-bag

Hazelnut Syrup - Fabbri
(8)
126,00 kr.
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
(8)
113,00 kr.

shopping-bag

5 veje til den perfekte Illy blanding

Illy blandingen er verdenskendt efter 8 årtier af erfaring bag en kaffeblanding, som konsekvent er forblevet på det høje niveau, den stræber efter. Her er hvordan dette blev og stadigvæk fortsat bliver opnået:

  • Blandingen indeholder 9 af de bedste aribica-bønner fra 4 kontinenter gennem direkte salg og tætte relationer.
  • Smagen fra dine E.S.E puder er perfekt balanceret i smag og duft.
  • Hver eneste høst er tjekket og forbedret, hvis der findes en uoverensstemmelse i forhold til den karakteristiske smag.
  • Omhyggeligt blandet inden ristning og nedkøling.
  • Pakning under tryk sikre at den friske smag og duft bevares.

Skridt til den bedste Illy cappuccino

Vi elsker alle sammen den skummende, cremede, bløde cappuccino, og man forventer altid kun at kunne finde den standard, man er vant til, på en kaffebar, lavet af en barista. Men ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, E.S.E puder og endnu vigtigere; deres kaffeblandinger. Her er en liste fra Illy selv over, hvordan du kan opnå den bedste cappuccino, du nogensinde har smagt. Lavet af dig. Derhjemme.

  • Din mælk skal være kold sødmælk for det bedste skumningsresultat og hældes over i din skummekande omkring ¾ op.
  • Før du starter, bør du frigive damp fra din steamingstav i omkring 2 sekunder, for således at fjerne al restvand.
  • Når du er i gang, skal du huske, at når skummet stiger, sænkes mælken, og din kande må derfor hæves mens dette sker. Hold stavens spids neddykket og vippet. Tillad at der sker en naturlig cirkulation og rør ikke unødvendigt.
  • Du ønsker mængden af din mælk fordoblet og at temperaturen bliver 65 grader.
  • Et smart trick er at banke eller slå lidt på bunden af din kande for at samle skummet.
  • Når du hælder din steamede mælk op, skal du første sigte efter midten for derefter at hælde i en cirkulær bevægelse ud mod kanten af din cappuccinokop.
  • Det sidste skridt at huske er at frigive damp igen, for at fjerne efterladte mælkerester.

5 veje til den perfekte Illy blanding

Illy blandingen er verdenskendt efter 8 årtier af erfaring bag en kaffeblanding, som konsekvent er forblevet på det høje niveau, den stræber efter. Her er hvordan dette blev og stadigvæk fortsat bliver opnået:

  • Blandingen indeholder 9 af de bedste aribica-bønner fra 4 kontinenter gennem direkte salg og tætte relationer.
  • Smagen fra dine E.S.E puder er perfekt balanceret i smag og duft.
  • Hver eneste høst er tjekket og forbedret, hvis der findes en uoverensstemmelse i forhold til den karakteristiske smag.
  • Omhyggeligt blandet inden ristning og nedkøling.
  • Pakning under tryk sikre at den friske smag og duft bevares.

Skridt til den bedste Illy cappuccino

Vi elsker alle sammen den skummende, cremede, bløde cappuccino, og man forventer altid kun at kunne finde den standard, man er vant til, på en kaffebar, lavet af en barista. Men ikke når det kommer til Illy, deres kaffemaskiner, E.S.E puder og endnu vigtigere; deres kaffeblandinger. Her er en liste fra Illy selv over, hvordan du kan opnå den bedste cappuccino, du nogensinde har smagt. Lavet af dig. Derhjemme.

  • Din mælk skal være kold sødmælk for det bedste skumningsresultat og hældes over i din skummekande omkring ¾ op.
  • Før du starter, bør du frigive damp fra din steamingstav i omkring 2 sekunder, for således at fjerne al restvand.
  • Når du er i gang, skal du huske, at når skummet stiger, sænkes mælken, og din kande må derfor hæves mens dette sker. Hold stavens spids neddykket og vippet. Tillad at der sker en naturlig cirkulation og rør ikke unødvendigt.
  • Du ønsker mængden af din mælk fordoblet og at temperaturen bliver 65 grader.
  • Et smart trick er at banke eller slå lidt på bunden af din kande for at samle skummet.
  • Når du hælder din steamede mælk op, skal du første sigte efter midten for derefter at hælde i en cirkulær bevægelse ud mod kanten af din cappuccinokop.
  • Det sidste skridt at huske er at frigive damp igen, for at fjerne efterladte mælkerester.