Beskrivelse

Denne kaffeblend fra Gran Caffè Garibaldi giver dig muligheden for at brygge en autentisk cremet espresso på traditionel Italiansk manér. Vær barrista i dit eget hjem, og lav din daglige kaffe på tusinde forskellige måder.

Kaffebønnernes helt særlige ristning resulterer i en dyb aroma af ristet brød og tørret kiks. Den fyldige kaffe af sirup-agtig konsistens, er en drøm for dig, der elsker stærk kaffe med karakter. Blenden er en udvalgt kombination af Robusta bønner-fra to kontinenter: Asien og Afrika.

Espresso Bars store intensitet og fyde, gør den velegnet til at nyde med mælk.

De ristede hele bønner er særligt pakket med en en-vejs ventil, der gør, at kaffebønnerne holder sige friske længere, og giver dig oplevelsen af helt nyristet kaffe.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Garibaldi

Smagsnoter

Grillet brød

Egenskab

Robusta

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

09.01.2026

Garibaldi Espresso Bar

1000 g. kaffebønner

(11)

Anmeldelser (11)

Rigtig god kaffe Læs mere
Denne kaffe er bare god der er en fin smag. Læs mere
god bønnekvalitet med kraftfuld smag Læs mere
Fuldstændig udrikkelig kaffe. Bønnerne er ristet så hårdt at de smager brændt. Desuden er de skindende og ligner overfladebehandling som ikke er smart i fuldautomatiske maskiner Læs mere
Super kaffe til billige penge, ingen bitter eftersmag drikker den med varm skummet mælk fra min delonghi maskine, ingen andre steder end hjemme, får jeg Bedre kaffe Læs mere
God kaffe. Beskrivelsen passer godt til det man får.
Den er god i alt i vores espressomaskine - espresso, cappuccino, latte machiatto og almindelig kaffe mv.

Herhjemme er det som udgangspunkt den faste bønne, da man er her får den højeste kvalitet og smag i forhold til kiloprisen.

Du kan efter min mening ikke finde bønner ved de lokale butikker, der er lige så gode, uden at de kiloprisen er strøget over 100 kr.
Læs mere
God kaffe til prisen. Flot nøddebrun crema på espressoen. Mørk bønne, uden at smage brændt. Mangler lidt fylde som "almindelig" kaffe. Men rigtig god til prisen. Læs mere
Super bønner til fuldautomatisk espressomaskine. God syrlighed. Læs mere
Eftersmag af svag chokolade, ikke bitter Læs mere
Ud af disse kaffebønner får du den bedste og mest perfekte kop kaffe..
Kan kun anbefale dem..
Læs mere
God og fyldig kaffebønne. Læs mere

Lignende kategorier