Beskrivelse

Leder du efter en kaffe, der er perfekt til espresso eller filterkaffe? Det er kaffen til dig.

Segafredos Casa-blanding er lavet af Arabica- og Robusta-bønner, der er lettere ristet end traditionel italiensk kaffe. Det giver kaffen en krydret espresso uden bitterhed, der hænger ved. Kaffen er let at drikke og er toppet med en fin crema.

De brasilianske bønner giver denne aromatiske kaffe smagsnoter af chokolade og hasselnødder, hvilket gør den perfekt til at nyde sammen med et stykke mørk chokolade, hvis du ønsker det. 

Segafrado Zanetti fører tilsyn med alle dele af kaffefremstillingsprocessen. De brasilianske bønner kommer fra deres egen kaffeplantage hvor de bliver omhyggeligt plukket, så kun de bedste bønner indgår i den endelige blanding. Virksomheden har blandet og ristet kaffe i årevis. Deres logo kan ses på mange caféer og restauranter over hele verden. 

Du har sikkert allerede prøvet deres kaffe, og nu kan du nyde den derhjemme. Med en pose på 1000 g bønner kan du nyde espresso eller store kopper kaffe i lang tid. Smag håndværket og passionen bag en gammel, traditionel opskrift.

Vi anbefaler, at du maler kaffebønnerne lige før brug for at få det bedste resultat. 

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Segafredo

Smag

Hasselnød, Mørk chokolade

Egenskab

Arabica/Robusta

Bedst før

28.02.2026

Segafredo Espresso Casa

1000 g. Kaffebønner

(2)

Anmeldelser (2)

Supper lækker kaffe Læs mere
En af mine favoritter til vores Jura maskine.. Super lækker kaffe, til en god pris. Læs mere