Beskrivelse

Hengiv dig til en rig, fyldig smag af Lavazza’s Espresso Barista Gran Crema. Lavet af de højeste kvalitets bønner som er ristet for at skabe den perfekte balance af smag, denne blanding tilbyder en unik smagsoplevelse med noter af træ,anis og mørk chokolade.

Skabt af en blanding af Arabica og Robusta bønner, er denne let ristet kaffe aromatisk og silke blød. Dens balance af smag og en medium intensitet gør den til det perfekte valg til enhver kaffeelsker, lige meget om du nyder en stille morgenkaffe derhjemme eller serverer for dine gæster til middagen.

Denne 1 kg pose med hele bønner er ideel for dem som elsker at kværne deres bønner friske før der brygges, så maksimal friskhed er en garanti. Med Lavazza’s forpligtelse til kvalitet, kan du stole på at  enhver kop kaffe du brygger bliver lækker.

Ligemeget om du er en erfaren kaffedrikker eller en nybegynder til kaffeverdenen, tilbyder Lavazza's Espresso Barista Gran Crema en exceptionel smagsoplevelse. Prøv den idag og oplev den perfekte blanding af smage som kun Lavazza kan tilbyde.

Ingredienser

Ristet kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Lavazza

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (7/10)

Bedst før

30.10.2025

Espresso Gran Crema - Lavazza

1000g. hele bønner

(2)

Anmeldelser (2)

Virkelig lækker kaffe. Den har flere nuancer i smagen end f.eks. Lavazza Espresso Barista Perfetto og for mig en perfekt kobling mellem smag og styrke.

Dette er min nye favorit til latte, cappuccino og Americano.

Læs mere
FANTASISK KAFFE, DEJLIG SMAG, BLIVER IKKE BITTER NÅR DEN BLIVER KOLD Læs mere