Beskrivelse

Vi tilbyder her hos Kaffekapslen også vores helt egen Espresso til Dolce Gusto.

Kaffekapslen Espresso er en afbalanceret Espresso med en fyldig og delikat aroma, som suppleres med en mildt syrlig eftersmag. Vores Espresso er skabt på mørkristede Arabica-kaffebønner som er blevet langsomt ristede, for at frigive kaffebønnernes naturlig sødme og fulde smagsnuancer.

Kaffekapslen Espresso kan drikkes rent eller med en smule sukker eller mælk. Den egner sig desuden også godt som bund i caféklassikere som Cappuccino og Caffe Latte, som alle er bygget op omkring en klassisk Espresso som denne.

Her er med andre ord en velafabalanceret hverdagsespresso til en fornuftig pris, som kommer med en klassisk smag og krop. En ligetil Espresso uden de store dikkedarer, som efter vores mening vil passe de fleste. Her får du et godt skud koffein til at starte dagen på, men den går også godt sammen med et stykke mørk chokolade om eftermiddagen, hvis du har brug for lidt ekstra energi.

Vi leverer denne Espresso i en kapsel der passer perfekt sammen med din Dolce Gusto maskine.

Dette produkt har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Meget stærk (9/10)

Bedst før

23.03.2025

Espresso - Hverdagskaffe

16 kapsler til Dolce Gusto

(17)

Anmeldelser (17)

Ok lidt tynd. Læs mere
Café excellent Læs mere
det bedste shot til min iskaffe! Læs mere
Ikke så god som orginalen Læs mere
God kaffe Læs mere
Lidt bitter smag Læs mere
Super lekkere koffie! Læs mere
Udemærket kaffe Læs mere
God espresso Læs mere
god smag ikke for bitter Læs mere
Lækkert til iskaffe
Læs mere
Jeg har været stor fan af Kaffekapslens egne kapsler og første generation fungerede perfekt, men i den nye opdateret generation er kvaliteten på kapslerne simpelthen for ringe! Ofte kommer kaffeblandingen ikke ordentlig igennem studsen (tynd kaffe) og må derfor kasseres. Når kaffemaskinen melder koppen klar og man vil åbne for kapslen så de sidste dryp stopper, så sendes kaffegrumset op ved nålepunktet så man får grum direkte ned i kaffen man lige har brygget og rundt i maskinen. Se at komme tilbage til de "gamle" kapsler igen - disse er for billige! Læs mere
Ikke helt så stor (35ml), som jeg kunne ønske (50ml) - men så laver jeg jo bare en dobbelt! Smagen fejler ikke noget - og dobbelt op, er jo bare dobbelt så godt. Læs mere
Smager lige så godt som dolche gustos eget mærke. Giver en god kop kaffe, der dufter himmelsk Læs mere
Fyldig Læs mere