• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Espresso Intenso - Hverdagskaffe

1000 g. kaffebønner

På lager
Nu: 79,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1000
Mærke Kaffekapslen
Smag Sort peber, Krydderier, Mørkristede bønner, Mild syrlighed
Egenskab 1000 gram, Arabica/Robusta
Styrke Meget stærk (10/10)
Bedst før 28.10.2023

Produktbeskrivelse af Espresso Intenso - Hverdagskaffe

Maler du også dine kaffebønner selv? Her får du hele 1 kg, så du har nok til bønner til at holde kaffemøllen godt beskæftiget i et stykke tid.

Her har vi sammensat et klassisk Espresso blend, skabt på mørkristede Arabica og Robusta bønner. Resultatet er en kop med en kraftig og intens krop, krydrede noter, og en lang og behagelig eftersmag. Og selvom den Espresso, man brygger her er intens, er den ikke så intens, at den ikke sagtens kan nydes ren.

Her får du en Espresso som er velegnet til virkelig at komme rundt i Espresso-univeret med. For selvom den sagtens kan nydes i sig selv, vil den også fungere fint som fundamentet i en af de mange Espressobaserede caféklassikere, som Flat White, Cappuccino eller Latte Macchiatto.

Her får du derfor en virkelig versatil kaffe. Og eftersom du selv maler bønnerne, så kan du nemt skabe en Espresso, som passer lige netop til din smag. For styrke, smag og aroma påvirkes meget af malingsgraden, hvor en finere malingsgrad resulterer i en mere bitter smag, og en grovere maling, en mere syrlig smag.

Så oplev glæden ved hjemmelavet kaffe, og bliv hjemmets Barista. For med hjemmemalede bønner, får man en fyldigere og mere nuanceret kaffe, og som en ekstra bonus, også en dejlig duft af friskmalet kaffe i køkkenet.

Vi anbefaler, at du først maler kaffen lige før du skal bruge den.

Espresso Intenso - Hverdagskaffe
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20