Beskrivelse

Lavazza er kendt som Italiens favorit kaffe og kan spore sine aner helt tilbage til 1895. Lavazza pionerede teknikken med at opblande kaffe fra forskellige regioner, og er i dag kendt som et af verdens førende kaffefirmaer.

Derudover er Italien kendt som Espressoens moderland. Espressoen blev opfundet i Itailen, og stammer ligesom Lavazza fra Torino. Espressoen er i dag blandt de mest populære varianter fra den rige italienske kaffetradition, hvor den foruden at drikkes rent, også benyttes til at skabe cafeklassikere som Cappucino og Caffe Latte.

Man kan derfor næppe få en mere autentisk italiensk kaffeoplevelse end med Lavazzas Classico Espresso. For her er en klassiker som gennem årtier er blevet nydt i italienske cafeer og hjem.

Lavazza Classico er blevet skabt på 100 % Arabica bønner fra Afrika, Syd og Mellemamerika, og har en smag som er sødmefuld og delikat med en rig eftersmag.

Bryg din egen Espresso og tag på en rejse til Italien - for her er en kaffe der hvis den kunne tale vil sige: Sono un italiano. Un italiano vero.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

500

Mærke

Lavazza

Egenskab

Arabica

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

30.11.2025

Lavazza Espresso Italiano Classico

500 g. kaffebønner

(1)

Anmeldelser (1)

Rigtig skøn og dejlig kaffe Læs mere