Beskrivelse

Nescafé Espresso Koffeinfri giver dig mulighed for at nyde den uimodståelige smag af en mellemintensiv espresso uden virkninger af koffein. Dette praktiske alternativ er lavet af lækre Arabica-bønner for at give en fyldig, afbalanceret smag med en rig, ristet aroma. Disse kapsler laver en lille, men elegant koffeinfri espresso med en stærk og behagelig smag, frugtige noter og et strejf af karamel.

Nescafé Dolce Gusto-maskiner gør det let for dig at lave en drink i barista-kvalitet derhjemme, og med disse koffeinfrie kapsler vil din espresso også få et fløjlsagtigt lag crema. Vil du nyde en afslappet kaffe fra tid til anden? Leder du efter den komplekse smag af en espresso i slutningen af en lang dag, men vil sove godt? Nescafé Espresso Koffeinfri er den perfekte mulighed for dig. Bare tag en espressokop, start maskinen og slap derefter af med din velsmagende koffeinfri espresso.

En Nescafé Espresso Koffeinfri-kapsel er en portion på 50 ml, og en pakke indeholder 16 kapsler. Kapslerne er velegnede til brug i alle Nescafe Dolce Gusto-maskiner.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smag

Frugt, Karamel

Egenskab

Koffeinfri

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

30.09.2024

Espresso Koffeinfri - Nescafé

16 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(3)

Anmeldelser (3)

Ikke super meget smag Læs mere
Af en koffeinfri espresso at være så er den rigtig god. Læs mere
Det er den decaf, jeg kender, der kommer tættest på almindelig espresso. Læs mere