Beskrivelse

Siden 1907 har det spanske Marcilla mærke været blandt kaffe-favoritterne på de sydlige egne som Spanien, Portugal og Latinamerika.

Marcillas Espresso har en intens smag og en flot crema. Den brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen genkender kapslen gennem den smarte Intellibrew teknologi, så den ved lige præcis hvilken temperatur, tid og vandmængde der skal bruges, for at brygge en perfekt Espresso i forhold til kapslens specifikationer.

Marcillas Espresso er en klassiker, som du vil støde på igen og igen på sydens cafeer - og selvom du måske befinder dig på lidt fjernere breddegrader, kan du nu nemt nyde denne klassiker hjemme hos dig selv.

Denne Espresso har ingen spor af bitterhed, og er både velegnet til at give dig et godt skud koffein til at starte dagen på, eller til at give dig ny energi om eftermiddagen sammen med f.eks et lækkert stykke mørk chokolade.

Marcilla Espresso repræsenterer den klassiske sydeuropæiske kaffekultur. Her er en Espresso der definerer hvad en Espresso skal være.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Marcilla

Kapselsystem

Tassimo

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Meget stærk (9/10)

Bedst før

10.04.2025

Marcilla Espresso

16 kapsler til Tassimo

(1)

Anmeldelser (1)

Lækker espresso med en fyldig og rund smag. Læs mere

Lignende kategorier