Beskrivelse

Tag denne klassiske Starbucks®-espresso med hjem, og nyd en lækker kaffe, der har været en fast bestanddel siden 1975.

Hvis du har drukket espresso-baserede drikkevarer hos Starbucks® før, har du allerede prøvet denne kaffe. Og hvis du har prøvet det, ved du, hvor lækkert det er. Disse bønner er delikate og fyldige og perfekt afbalancerede for at opnå det bedste resultat.

Arabica-bønnerne i denne blanding er mørkeristede. Resultatet er en fyldig og karamelagtig smag, som kan nydes som den er eller med mælk. Du kan også bruge den til at lave dine egne kaffebaserede drikkevarer eller genskabe dine yndlingsklassikere fra Starbucks.

Siden Starbucks® introducerede denne blanding, har den ikke ændret sig - så god er den altså. Hvorfor ændre noget, der fungerer? Og nu kan du tage den med hjem og nyde den, når du har lyst til det, uden at du behøver at tage til den nærmeste Starbucks®-kaffebutik.

I en pose på 450 g har du nok til at lave en stor mængde kaffe til dig, dine kære, dine kolleger... For at bevare den velkendte smag skal kaffebønnerne opbevares i en lufttæt beholder, når de er åbnet. Vi anbefaler også, at du maler bønnerne lige før brug for at opnå det bedste resultat.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

450

Mærke

Starbucks

Smag

Mørkristede bønner, Aromatisk arabica, Karamel

Bedst før

22.05.2024

Starbucks Espresso Roast

450 g. Kaffebønner

(7)

Anmeldelser (7)

Køber altid min lækre kaffe (Starbucks) hos Kaffekapslen, da den bliver leveret hurtigt og til en god pris. Læs mere
Min yndlingskaffe :-) Læs mere
Super lækker kaffebønner. Pengene værd Læs mere
En af det bedste espresso man kan købe Læs mere
Jeg elsker at købe min favorit kaffe starbucks espresso toast hos kaffekapslen. Gode priser og hurtig levering. Kan kun anbefales.
Og kaffen smager fantastisk i min Siemens espressomaskine, hvor jeg laver Cafe latte ☺️????????
Læs mere
En kanon oplevelse, gode priser, hurtig ekspedition køber helt sikkert mit kaffe her igen ???? Læs mere
Den bedste kaffe fra Starbuck - den blir man aldrig træt af. God pris hos kaffekapslen - og hurtig levering . Tak for kaffe. Læs mere

Lignende kategorier