Beskrivelse

St. Remio er et kaffemærke med et særligt højt fokus på miljøvenlighed og socialt ansvar. St Remio benytter udelukkende UTZ certificeret kaffe, så man altid er sikret at kaffen er blevet bæredygtigt dyrket, og under ordnede forhold og arbejdsvilkår. St. Remio støtter desuden en lang række projekter for at fremme disse værdier, og har et særligt fokus på Rwanda, hvor man især fokuserer på at forbedre de kvindelige kaffebønders vilkår.

Når man køber St. Remio kaffen støtter man derfor aktivt de lokale kaffebønners samfund, og bidrager til forbedret uddannelse, økonomi og bæredygtig udvikling.

Denne eksklusive serie fra St. Remio består af række kvalitetskaffer, som er blevet dyrket helt uden brug af pesticider og sprøjtemidler, hvilket naturligvis også er tilfældet for denne Espresso.

Her får du en klassisk Espresso med saft og kraft, hvor man i smagen kan ane tydelige noter af mørk chokokolade og hasselnødder. Her er med andre ord en Espresso, der med dens fyldige smag vil være synd ikke at nyde ren.

Vi kan kun derfor give denne St. Remio variant vores varmeste anbefalinger - for her får man ikke kun en kvalitetskaffe, man støtter også samtidig et godt formål.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

St. Remio

Kapselsystem

Caffitaly

Smagsnoter

Hasselnød, Mørk chokolade

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

17.05.2025

St. Remio Espresso

10 kapsler til Caffitaly

Anmeldelser (0)

Lignende kategorier