Beskrivelse

Italiensk espresso er kendt for sin kraft og sine mange smagsnuancer. Det svenske risteri Zoégas har skabt en blanding, der giver dig præcis det: en italiensk espresso med dybde i smagen og intensitet. 

Trattoria-blandingen er lavet af Arabica- og Robusta-bønner, der er mørkeristede til perfektion. Det lave syreindhold og de mange smagsnoter, der er til stede i denne kaffe, gør den til et ideelt grundlag for espresso-baserede drikkevarer som latte, cappuccino og meget mere. 

Bønnerne i denne blanding kommer fra Latinamerika og Vietnam, og de er Rainforest-certificeret. Zoégas skaber altid deres kaffeblandinger med bæredygtighed og miljøvenlige metoder i tankerne. Desuden kan man også mærke deres passion og håndværk gennem denne kaffe, hver gang man tager en slurk friskbrygget espresso.

Aktiver alle dine sanser, når du maler og brygger denne Trattoria Espresso-blanding ved hjælp af din foretrukne bryggemetode.

Vi anbefaler, at du maler bønnerne lige før brug, så du kan nyde kaffens smag og aroma fuldt ud. Du bør også opbevare kaffen i en lufttæt beholder.
Denne blanding fås i poser på 450 g.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

450

Mærke

Zoégas

Smagsnoter

saltlakrids, Kakao

Egenskab

Rainforest alliance, Arabica/Robusta

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

31.12.2024

Zoegas Espresso Trattoria

450 g. Kaffebønner

Anmeldelser (0)

Lignende kategorier