Beskrivelse

Kompakt, minimalistisk, nem at bruge, her er den ideelle kaffekapselmaskine til alle kaffeelskere.

Nespresso® Essenza Mini er en lille maskine, der passer overalt, hvor du vil have nem adgang til kaffe. Det kan være køkkenet, dit kaffehjørne i din stue, et kontor, dit sommerhus... Dens lille størrelse gør den nem at placere hvor som helst, og dens sorte farve gør, at den passer til ethvert stilområde, du ønsker.

Denne maskine er lavet til Nespresso® kapsler, som kommer i et meget stort udvalg af stilarter og smagsvarianter. Når du har en Nespresso® Essenza Mini, åbner du for en verden af kaffemuligheder, du aldrig havde forestillet dig eksisterede.

Ud over det slanke design er det ret intuitivt at bruge Nespresso® Essenza Mini. Tryk på en af knapperne for at tænde den, indsæt din foretrukne kapsel, og tryk på enten espresso- eller lungo-knappen afhængigt af din præference eller kaffens serveringsforslag. Med et tryk på 19 bar vil kaffen smage, som om den er friskmalet og brygget på en café, og cremen på toppen er silkeblød.

Vandbeholderen rummer 0,6 liter vand, hvilket giver dig mulighed for at lave flere kopper i træk, inden du skal fylde den op igen.

Når du ejer en Nespresso® Essenza Mini, vil du nyde dine kaffepauser endnu mere. Takket være kapsler og en hurtig bryggetid er der ikke meget mere, du kan forlange!

Enhver kapselmaskine bør afkalkes og rengøres cirka en gang hver tredje måned (eller mere, hvis du brygger meget kaffe, eller hvis vandet i dit område er hårdt). Du kan finde afkalknings- og rengøringsmidler til din på Kaffekapslen!

 

Maskine informationer: 

  • Mål: 39 cm x 31 cm x 14 cm 
  • Vægt: 3,14 kg 
  • 19 bar tryk 
  • Automatisk slukning efter 9 minutter 
  • 0,6L vandtank 

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

Nespresso®

Kapselsystem

Nespresso

Essenza Mini - Nespresso®

Kapselmaskine til Nespresso®

(2)

Anmeldelser (2)

En super god lille kaffemaskine Læs mere
Mindre end jeg havde forestillet mig. Afgiver kun ca 10ml, så det er en meget lille kop Læs mere