Beskrivelse

L'OR Forza er den ideelle morgenkaffe. Den er stærk og alligevel delikat og er præcis, hvad du har brug for til at starte dagen godt. 

Denne kaffe er, som alle L'OR-kaffevarianter, smukt ristet. Når du drikker den, vil du smage noter af lakrids og egetræ, der gemmer sig under en blød crema. Selv om det er en stærk, krydret kaffe, er den ikke overdrevent intens. Derfor er den perfekt til en kop kaffe om morgenen. Det giver dig også det, du søger, når du har brug for en kaffepause i løbet af dagen. 

Når du vil nyde denne kaffe, skal du blot sætte kapslen i din Nespresso®-maskine, trykke på knappen for at lave en espresso, og i løbet af ingen tid har du en kop kaffe, som du ville få på en café. Dens langtidsholdbare smag vil give dig lyst til at lave endnu en, og endnu en...

Hvis du vil være sikker på, at du har nok kaffe til at tilfredsstille dit koffeinbehov, kan du købe denne pakke med 40 aluminiumskapsler, der passer til din Nespresso®-maskine.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

40

Antal kopper

40

Mærke

L'OR

Kapselsystem

Nespresso

Smag

Træ, Mørkristede bønner, Aromatisk arabica, Lakrids

Egenskab

Aluminium

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (9/10)

Bedst før

05.12.2024

L'OR Forza

40 kapsler til Nespresso®

(2)

Anmeldelser (2)

Super god kaffe og med dejlig blød smag trods niveauet på styrkeskalaen. Rigtig god når man bruger mælk i kaffen Læs mere
dejlig kaffe Læs mere