Beskrivelse

Hvis du er bekendt med Dolce Gusto-maskinerne, ved du, hvor nemme de er at bruge. Genio S er ingen undtagelse, men den har en ekstra fordel: den er mere kompakt.

Denne NESCAFÉ® Dolce Gusto® Genio S-maskine fra De'Longhi® er automatisk, hvilket gør det nemmere for dig at brygge en perfekt kop kaffe, te eller varm chokolade. Når du har sat kapslen i, vælger du den anbefalede mængde vand og trykker på knappen for at brygge. I løbet af kun et minut har du en lækker kop varm kaffe, som du kan nyde - præcis som på en café.

Maskinens design er minimalistisk, og den antracitgrå farve tilføjer ekstra klasse til designet som helhed. Den passer perfekt ind i ethvert køkken, kontor eller andet sted, hvor du kan få brug for en kaffemaskine. Selv om den er mindre, kan vandtanken stadig rumme 0,8 liter vand, så du kan tilberede flere kopper i streg uden at skulle fylde vand på igen og igen.

Ligesom de andre Dolce Gusto-maskiner bruger Genio S den rette mængde tryk til hver enkelt kapsel, så du får den kaffe, du ønsker, præcis som du vil have den. Du vil virkelig føle, at du er en barista i dit eget hjem.

Maskinen er let at bruge. Det intuitive panel giver dig mulighed for hurtigt at vænne dig til maskinens funktion, så du kan få glæde af den, så snart du har pakket den ud. Før du bruger din maskine første gang, skal du huske at følge opstartsprogrammet.

Genio S har også den ekstra funktion, at den kan brygge en XL-kop kaffe, så du kan få en større kop, når du har brug for lidt ekstra motivation om morgenen. Du kan også justere højden på drypbakken, så du kan bruge dit yndlingskrus, uanset hvor kort eller højt det er. Derudover kan du brygge både varme og kolde drikkevarer. Vi anbefaler, at du følger brygningsvejledningen for hver enkelt drik for at opnå det bedste resultat.

Når du køber en Dolce Gusto-maskine, åbner du op for et helt univers af lækre drikkevarer, der spænder fra sort kaffe til cremet varm chokolade samt cappuccino, te og andre dekadente drikkevarer. Der vil være noget for enhver smag, så sørg for at tjekke vores sortiment ud!

Endelig har maskinen en indikator, der lyser op, når det er tid til at afkalke. Takket være denne afkalkningslampe vil du aldrig glemme at passe på din maskine, og den vil altid brygge perfekt og lækker kaffe og drikkevarer. Du kan finde alle de produkter, du har brug for til at passe på din maskine, på vores websted.

Hvis du leder efter en kompakt og elegant maskine med enkle og overskuelige funktioner, er dette maskinen for dig.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio S (grå)

Automatisk kapselmaskine

(1)

Anmeldelser (1)

Smart lille maskine. vores 3. maskine Læs mere